[]

omuz geni$letme egzersizi

merhabalar,

omuz geni$letmek icin yapilabilecek egzersizleri

1- evde yapilabilen hareketler
2- disarda yapilabilen hareketler [spor salonu vs gibi]

seklinde siralayabilecek arkadaslar varsa ne kadar guzel olur hayat..

bu arada 6 senelik tenis oyuncusuyum ama omuz genisletme hayrina birsey gormedim tenisten. belki ek bilgi isinize yarar diye $eyettim bunu da.

 
omuz kemiklerini uzat = ) omuz genisletme diye birsey yok diye biliyorum ben. omuz hareketleri de zaten ust omzundaki kaslarinin sismesini saglarlar; yani omuzlarin yukseklikleri artabilir ama genislikleri I-IH.


  • egotm  (03.05.08 00:41:16) 
dambılı ellerin aşağı bakar konumdayken eli-kolu eğip bükmeden yanlara doğru kaldırcan kollar yere paralel olasıyaya kadar. bu omzun kolla birleştiği yer için özellikle, üstü de geliştiriyor ama. boyuna yakın yer için ise shoulder press türevleri, onun şekilli linkini veren çıkar nasılsa, ben bilmiyom linkini. şınav da bayağı farkettiriyor omuzları.


  • hulleci  (03.05.08 00:44:28) 
  • henry gale  (03.05.08 01:30:07) 
tamam cok tesekkur ederim bilgiler icin. sagolun varolun.


  • safepassage  (03.05.08 01:32:55) 
yüzebilirsiniz (çıp çıp yaparak değil. haftada 3-4 gün, birerbuçuk saat olmak üzere falan). hem eğlenceli, hem kardiyo egzersizi, hem omuzları ve kolları iyi geliştirir.


  • kibritsuyu  (03.05.08 10:18:10 ~ 10:18:57) 
hurafe efendim bunlar daha önce yazdık bunları:

www.bodyforumtr.com
  • arnold schwarzeneger  (03.05.08 11:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.