[]

vizede banka sorunsalı..

aile şirketimizde şirket ortağıyım (bildiğin ltd. şirket; satış yapan,fatura kesen fatura alan, vergi levhası neyin bulunan). fakat bankada öle 10bin tl veya üstü bir param yok. almanya ve ingiltere için turistlik vize alabilirmiyim? bu bir iş gezisi de olabilir?

bunun yanında, bu koşullarda schengen vizesi alabilme ihtimalim nedir?

konu hakkında bilgisi veya tecrübesi bulunan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ederim.

 
alırsın şöyle ki..
acentaya gideceksin benim kamboçyaya gitmem lazım davetiye ayarlar mısınız diyeceksin
50 lira karşılığı davetiye ayarlayacaklar
iş seyahati diye gideceksin.
  • koskoca devletin adi osmanli len  (18.07.11 13:26:21) 
birincisi gideceğim yerlerde beni davet edecek bir firma veya şirket olmaması gibi bir durumda mevcut. zira çalışıtğım bölgeler ekseriyetle balkan ve doğu bloku ülkeleri

ikincisi davetiye olması kesin vize çıkar anlamında mı değerlendiriliyor !!!1111birbirbir
  • azdeli  (18.07.11 13:31:21) 
bi kere turistik gidecekseniz davetiyeye falan gerek yok, sakın sahte ayarlamaya çalışmayın ararlar sorarlar sakat olur.

şirket hesabınızdaki hareketleri içeren bir banka hesap cüzdanı alın bankadan.
şahıs hesabınıza da ordan burdan para koyun ve harcamalarımı burdan yapacağım diyin.
şirkete ortak olduğunuza dair belgeleri, imza sirkülerini vs. de ekleyin.
adınıza tapu vs. varsa ya da ailenizin adına onları da ekleyin.

güzel de bir seyahat programı çıkarın, işte şu otelde şu kadar gece kalıyorum diye (tabi uçak ve otel rezasvasyonlarınızı da ekleyin)

diğer default belgelerle birlikte başvurun.

mülakatta güler yüzlü olun :) , samimi olun, gerçekleri söyleyin .
  • brkylmz  (18.07.11 14:07:24) 
dediğiniz yerlerde zaten sıkıntı çıkmaz.


  • koskoca devletin adi osmanli len  (18.07.11 14:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.