[]

Almanya'dan cep telefonu almanın

herhangi bir fiyat farkı olur mu? marka sony ericsson ya da nokia.
bir de fiyatlara bakabileceğim bir alaman sitesi linki verirseniz çok makbule geçer dostlar



 
amazon.de
www.mediamarkt.de

biraz daha ucuz oluyo.
  • rurouni  (17.07.11 21:11:12) 
ufak fark oluyor. kendin geldiğinde alacaksan al, başkasına aldırıp getirteceksen verdiğin zahmete değmeyebilir.

bir de, saturn mediamarkt'tan daha ucuzdur.

www.saturn.de

sayfa almanca tabi. cep telefonu almanca handy demek, oradan bakarsın.
  • resistance is futile  (17.07.11 21:16:36) 
o2 diye bi yer var, bissuru de subeleri var. oralara da bakabilirsin. o2 ayrica bizim ulkemizde turkcell'in falan yaptigi gibi aylik odemeli falan da satiyor. orada akraban varsa ona verirsin parasini, o her ay oder senin verdigin paradan falan. benim son 2 telefonum oradandi mesela, bu ay da ucuncusunu alacagim.


  • hjarteblod  (17.07.11 21:38:53) 
Alma derim, fiyatlar neredeyse aynı olduğu gibi bir de pasaport kaydıyla uğraşmak zorunda kalıyorsun, sonuç olarak elinde garantisiz ve türkiye'deki kadar pahalı bir cihaz oluyor. Belki TR'de olmayan modeller (HTC Sensation olabilir) için alınır.


  • roket adam  (17.07.11 22:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.