[]

Depo üstü çanta + Çakar

Arkadaşlar arkadaşlar,

Geçen ay bir adet DL650 sahibi oldum. Hafiften uzun yol yapma planlarım olduğu için sizlere 2 soru sormak durumunda hissediyorum kendimi. (izmir-k.adası-bodrum-marmaris-fethiye-kemer-alanya... şeklinde bir tur olacak sanırım.)

1- Eşya taşımak : Motorun yan çanta aparatları veya yan çantaları yok, o kadar para verecekte değilim yan çantalara. 52lt topcase ve 50lt'lik sırt çantam, çadırım, pedim falan var. Bunları ahtapotla falan birleştirsem yeterli olur mu?
2- Eşya taşımak : Hiç uğraşma depo üstü al birtane diyorsanız. Körüklü 40-45lt'lik bir çanta önerebilir misiniz? (Benim istediğim böyle birşey aslında...)
3- Yolda görünürlük için uzun zamandır aklımda olan çakar lamba alma fikrim var. Trafikte veya yolda gerçekten etkisi var mı? Yoksa sadece görsel coşkunluk mu katıyor motora? (6 led'li kırmızı mavi yanabilen, bir sürü yanma varyasyonu olan orta büyüklükte çakarlar var, maliyeti 260tl civarı falan.)

Tecrübeli uzun yol abilerinin bilgisine.

Saygılar.

 
facebook'tanekşiteker'i bulun ve ekleme talebi isteyin, sözlükten de "ben buyum" die ufak bir mesaj çakın ve sorunuzu orada sorun çoklu yanıt gelsin, üstelik motosiklet kullanan sözlük yazarlarından ;))


  • icemanr  (18.07.11 11:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.