[]

Karardım

Esmer-bronz ten sevmiyorum ama ne yazık ki çok çabuk yanıyorum güneşte(50 faktör güneş kremi kullanıyorum). Bronz gibi de değil direk kararıyorum. Bunu önlemenin bir yolu var mıdır? Özel güneş kremleri gibi veya hamama gitsem biraz açılır mıyım? Kendi ten rengim buğdaydan daha açık ama tam beyaz da değil.




 
hamam falan öyle şeylerin işe yaradığı yok. yandı mı yanıyorsun.


  • overdose  (17.07.11 17:26:07) 
@2 hala annesi banyo yaptırıyor beyler.

hamam anca pislikleri döker. deri rengini değiştirmez.
  • derbeder58  (17.07.11 17:42:58 ~ 19:58:41) 
Yanmak dedigimiz eylem derinin en ust tabakasinin renk degistirme durumu.O tabaka normal sekilde dokulunce ve bir alt tabaka en ust tabaka haline gecince yeni deri yanmamis cikar.Tabi hucresel boyuttan bahsediyoruz bu yuzden yavas yavas rengin olabilen en acik haline donecektir(kisin olan hal yani)
Saf Aloe verali kreme aban, her gun sur her tarafina bol bol.Aloe vera hucre yenilenmesini destekler.Bir sure bu kremi kullanip sonra hamama gidersen ve Hamamda eger seni bir tellak manyaklar gibi zimparalayarak temizlerse bi ihtimal rengin azcik acilir, cunku ust deriyi soymus oluyorsun.
Bu arada su bebekler icin yapilmis 956096069 faktorlu kremleri de gunese cikmadan 30 dk once bolca sur.
Gunese oglen cikma, yatip guneslenme, suya da o saatlerde girme bunlari aksamustu yap. olur da giriyorsan suya dayanikli bebek gunes kremlerinden kullan ve cikinca da yenile.Cok terlersen veya yuzunu yikarsan falan da ayni sekilde tekrar surunceksin.
Kaynak:Gunes gordu mu hemen kipkirmizi olan, cani yanan ve bu yuzden tum yaz ten rengini bi ton bile koyulasmadan koruyan sut beyaz tenli ben.
  • afush  (17.07.11 18:09:10) 
günesten uzak durmak tek çözum


  • goldentitan  (17.07.11 20:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.