[]

htc desire s mi, htc desire hd mi, yoksa htc incredible s mi?

uzun süredir nokia e75 kullanıyordum ve genel olarak memnundum ancak tuş takımı kırık çıkık içinde kalınca zorunlu olarak yeni telefon almam gerekti. o kadar çok seçenek var ki yaklaşık 5 saattir hemen hemen tüm android telefonları, iphone'u ve blackberry'i inceledim ve sonunda iphone, blackberry ve samsung'u eleyerek htc modellerinden birini almaya karar verdim. ancak htc içinde de 3 farklı modelde kararsız kaldım. sanırım bu saydığım 3 modelden en son çıkan htc desire s.

ben öyle bütün gün elinde telefon gezen bir insan değilim. öyle yüzlerce uygulamaya falan da gerek yok. konuşma ve mesajlaşmaya ek olarak maillerime bakarım, internetini kullanırım, müzik dinlerim, belki fotoğraf çekerim. ek olarak dizaynı, ele oturması, dayanıklı olması ve boyutunun da mümkün olduğunca küçük olması önemli zira diğer türlü taşıması zor oluyor. o yüzden ben htc desire s, htc desire hd ve htc incredible s arasından htc desire s'i kendime daha yakın buldum. en küçükleri o. bugünkü araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla htc desire s'in diğer 2 modelden pek farkı yok. sadece ekranı daha küçük olduğu için şarj ömrü daha fazla ve ön kamerası var. bunun dışında diğer modellerle htc desire s arasında bir fark var mı? bir de htc desire s kullanan varsa memnun mu? şarj olayı dışında artıları eksileri nedir?

şimdiden teşekkürler.

 
zamanında düz desire ve daha sonrasında desire hd kullanmış biri olarak diyim ki düz desire gaayet iyiydi. Desire 1 ise, diğerleri 1'i 1,2 yada 1,3 yaptı. + Boyutlar fazla büyüdü. Hele Desire HD.. Desire S de Desire üstüne çok bir şey katmadı. Aradaki farka -bence- değmez.

Desire için
+
ele oturan ve kaymayan bir telefon
klasik fonksiyonları kullanan biri için epey hızlı ve yeterli
android'in sağladığı rehberini gmail ile senkronize etme olayı var.
eğer kurcalamayı seversen inanılmaz derin. android zaten kurcalamak içindir, desire da çok sattığı için bir sürü rom var, bir sürü konuşulan şey var var oğlu var.
-
bildiğin gibi desire da hafiften büyük bir telefon. gerçi iphone 3 kadar işte.
fazla internet falan takılırsan şarjı 1 günde biter
gerçi en fazla 1.5 gün şarj ömrü var
ekranı güneş altında bir iphone değil

not: desire'ların ilk versiyonları amoled ekranla geliyordu. HTC daha sonraki desire telefonlarda bunu kullanmadı. Amoled demek hem biraz daha şarj ömrü demek, hem de bariz daha kaliteli görüntü demek.
  • jesterdvine  (17.07.11 07:37:05 ~ 07:37:44) 
htc sensation bence. abd fiyatını inceleyin. getirebilirim.


  • asil baykara  (17.07.11 08:45:24 ~ 09:09:53) 
saydıklarının içinde kesinlikle incredible s. ama ben de benzer bir arada kalmışlık içindeydim, dün itibariyle galaxy s2 sahibiyim.


  • vampir akrep  (17.07.11 11:14:51) 
hemen alacaksan galaxy s2


  • bryan fury  (17.07.11 11:39:49) 
"ben öyle bütün gün elinde telefon gezen bir insan değilim. öyle yüzlerce uygulamaya falan da gerek yok. konuşma ve mesajlaşmaya ek olarak maillerime bakarım, internetini kullanırım, müzik dinlerim, belki fotoğraf çekerim."

şu sözlere göre tamamen htc desire.
  • cari kacik  (17.07.11 20:35:51) 
cevaplar için teşekkürler ancak başta da söylediğim gibi samsung düşünmüyorum. nedense samsung'a karşı olumsuz bir önyargım var. isterse dünyanın en gelişmiş telefonu olsun, yine de bir dandiklik hissi veriyor ve ele oturmuyor. boyut olarak da htc desire s'e kıyasla büyük. desire s alacağım sanırım.


  • incredible  (18.07.11 00:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.