[]

wow lag sorunsali

olay şu, çözemedim bir şekilde;
ankara'da okuyorum, netim 5 mb sinirsiz, ancak wowu 50-60 ms ile oynamaktayim.
memleket antalya , 8 mb sinirsiz var, 100-120 ms arasi oynuyorum.
ancak torrent vs. kkullandigimda 900-950 kb arasi çekiyorum. ankarada torrent 400-500 arasi oluyor. 8 mb sinirsiz olmasina ragmen neden lag performansim digerine göre daha düsük? yapabilecegim birşey var midir?

 
antalyada kablosuz mu kullanıyorsun ?


  • hepta  (17.07.11 01:53:14) 
bu verdiğin değerler speedtestte ölçtüğünde gördüğün değerler mi? bende de mesala 8mb sınırsız var ama 6mb'ı görüyorum en fazla


  • hononu  (17.07.11 01:54:05) 
@hepta, hocam ikiside kablosuz.
@hononu, speed test sonuçlarida gayet güzel ankara'da kullandigimdan daha yüksek çikiyor.

  • dotakafa  (17.07.11 01:55:10) 
yapabileceklerini sayayım, google'da önce bir arama yap lagı düşürme ile ilgili olarak ama klasik şeyler

antivirüs firewall varsa devre dışı bırak, ya da wow un exe sini exclude liste ekle ki trafiğini sürekli takip etmesinler.

wireless öyle süper bir teknoloji değil, özellikle multi olayında (landa bile) kopmalar oluyor.

Biz 2 kişi yanyana localde dota oynadığımızda, modem üzerinden wireless kullanarak bağlanıyoruz ve arada aşırı derecede lag oluyor veya bağlantı kopuyor.

modeme kabloyla bağlan olmadı
  • bonjurkes  (17.07.11 01:58:30) 
aynı değerlerde 300 msle oynuyorum ama ne lag ne delay problemi var


  • dynamo  (17.07.11 02:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.