[]

5 ay önce aldıgım laptop arızalandı ne yapmalıyım.

5 ay önce teknosadan casper marka bir laptop aldım. 2 hafta once yere dustu sarj aldıgı yerdeki soket kırıldı fakat yine de sarj alıyordu. suan o solet iyice icine girdi artık sarj almıyor. urun garanti kapsamına girer mi ne yapmalıyım. sorun cok buyuk değil. sadece cihaz acılıp soketi eliyle biraz ileri getirip tekrar kapatacak. ucret alırlar mı ?




 
teknik servise götüreceksiniz, durumu bir şekilde kıvıracaksınız, işte kucağımdayken dizim çarptı falan (Bu saatte yalan bulamadım) diyeceksiniz onlar da yerse birşeyler yaparlar.

ya da gidip direk böyle böyle oldu diyeceksiniz, kullanıcı hatası kapsamına girecek, para isterlerse ki isterler parayı vereceksiniz. Ya da kıyak geçerler diyecem de geçmeyebilirler. Ya da işte sadece ittirseniz yeter falan diyecen acıstasyon yapacan.

Kendin açmaya kalkma cihazı
  • bonjurkes  (17.07.11 01:31:07) 
servis kullanıcı hatası derse ve yüksek bir fiyat çekerse mecidiyeköyde 60 ila 80 tl arasında power jack'i değiştirebilrsin.


  • boran79  (17.07.11 01:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.