[]

Pes 2011 Kontra

Arkadaş, genelde Arsenal veya Barcelona ile oynuyorum. AI'ye karşı hiç oynamıyorum, hep gerçek kişilerle. Lakin hayvani bir baskı kurduktan sonra bu takımlar acayip kontra yiyor. Ben diyorum ki en az 4 adam çakılı kalsın geride, ileriyi hallederim zaten.

Kısaca, defansta iki adamla nasıl yakalanmayız Pes 2011'de?


 
defans oyuncularını oyuna taktik yaparken kale önüne kadar çek.default kalmasın yani


  • ruhadam  (16.07.11 13:06:37) 
ayrıca stoper yap hepsini bek oynatırsan ileri çıkarlar.


  • trajikomix  (16.07.11 13:11:07) 
defans oyuncularını istersen kalecinin de arkasına çek, eğer rolünü "stoper" yapmazsan ataklarda yardırır giderler. geride çakılı olarak durmasını istiyorsan bütün defans oyuncularını stoper yap. ben de zorlu rakiplere karşı bek oynatmıyorum, direk 4 stoper oynatıyorum :)


  • dzingis  (16.07.11 14:11:59) 
şimdi stoper yaparız da, mesela barcelona'da pique de verkaça giriyor yeri geldiğinde. bunu nasıl engelleyeceğiz?


  • colg fusion  (16.07.11 14:25:09) 
ver kaç tuşuna basmadığın sürece ver kaç yapmaz.

yalnız pique'nin son dakikalarda ileri çok çıkması direk oyunun özelliği. başka da öyle bi' stoper görmedim ben pes2011'de. adam son dakikalarda forvet oynuyor, yapacak bir şey yok :)
  • dzingis  (16.07.11 14:38:53) 
Bek yaparsan atakta ileri çıkarlar bu nedenle 4 stoper oynayabilirsin tavsiyesi mantıklı. ya da birini bek birini stoper yapabilirsin, mesela dani alves bek olur abidal stoper olur. Böylelikle takım ataktayken 3 stoper kalmış olur ki bu da bir çok atağı savuşturmak için yeterli olacaktır.

Pique'nin ileri çıkmasının da çözümü menajerlik ayarlarında. Takım skor olarak gerideyse ya da durum berabere ise son 15 dk. stoper bindirmesi olarak ayarlanmış Barcelona'nın default menajerlik ayarlarında. Onu silip Top Çevirme Oyunu'na devam edebilirsin. Menajerlik ayarları biraz karışık gelebilir ilk bakışta ama kurcalarsan bir çok ayarı oradan yapabileceğini göreceksin.
  • episantr1  (16.07.11 15:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.