[]

Olivium AVM'ye en kolay nasıl giderim?

Mecidiyeköyden gideceğim.




 
taksim meydan'ından zeytinburnu otobüsü kalkıyordu, önünden geçiyordu ama daha kolayı vardır belki.


  • insantaklidiyapanmaymun  (16.07.11 04:38:19) 
Metrobüsle Cevizlibağ.Oradan tramvaya binip Akşemsettin duradğında inersin. Parkın yanındaki yoldan direk yürürsen 10 Dk. içinde ordasın.


  • Evocati  (16.07.11 10:51:04) 
mecidiyeköyden 93m ye binin. direkt oliviuma gidiyor zaten. 93m mecidiyeköyde metrobüsün ordaki otobüs duraklarından kalkıyor.


  • avonkatalogu  (16.07.11 11:26:40) 
mecidiyeköyden metrobüse bin zeytinburnunda in oliviuma giden dolmuşlara bin kapısında inersin


  • wendyangelamoiradarling  (16.07.11 12:49:40) 
otobüs falan deneme mecidiyeköyden. bin metrobüse in cevizlibağda. evocati değinmiş zaten duruma, ondan sonra akşemsettin sonrasında on dakikalık yürüyüş. bu sıcakta o kadar yolu tıkanık halde gelmek istemezsin otobüsle. olmadı metro taksim, füniküler kabataş, tramway eminönü, banliyö kazlıçeşme durağı istikametini izle. çok in bin yapıyorsun ama en azondan trafik derdi yok.


  • sakabilmemneyi  (16.07.11 14:23:08) 
zeytin burnundan minibüse sakın binme.fenalık geçirirsin.

en ideal yol Evocati nin dediği yol.tek araç diyorsan 93m
  • uykulu_fb  (16.07.11 17:28:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.