Giriş
(4)

bodrum pansiyon

andromedus
arkadaşlar 6-9 eylülde bodrumda nurol kültür merkezine yakın konaklama yapabileceğim uygun fiyatlı bir pansiyion tavsiye edeiblirmisiniz?bodrumu bilmediğim için kültür merkezi nerededir o konudada hiö bir bilgim yok... 2 kişi gidilecektir. kongre süresinde bodrumda kalınacaktır. 2 kişi için max vere
arkadaşlar 6-9 eylülde bodrumda nurol kültür merkezine yakın konaklama yapabileceğim uygun fiyatlı bir pansiyion tavsiye edeiblirmisiniz?
bodrumu bilmediğim için kültür merkezi nerededir o konudada hiö bir bilgim yok... 2 kişi gidilecektir. kongre süresinde bodrumda kalınacaktır.
2 kişi için max verebileceğim 20 tl olabilir. yarım pansiyon tam pansiyon hiç pansiyon hiç hiç önemli değil...
0
andromedus
(15.07.11)
iki kişi gecelik max 20 mi?

parkta yatın bence.
0
sir gawain
(15.07.11)
20tl?

2 kişi için bir de????????

abi... şaka mı bu?
0
m4a1
(15.07.11)
20 tl ye iki bira vermiyolar bodrumda haberin olsun.
0
cilgin fantezilerin adami
(16.07.11)
pansiyon fiyatlarını da götünü yırt anca adam başı 60 a indirirsin.
0
cilgin fantezilerin adami
(16.07.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.