[]

şirket bilgisayarından sözlüğe girmek

gmail vs dahil zilyon tane sitenin engelli olduğu şirket bilgisayarından başlarda ne güzel giriyordum ben bu sözlüğe..

Sonra ipneler fark ettiler mi naptılar, artık giremiyorum. Yalnız enteresan olan, normalde engelli sitelere girmeye calışınca "content blocked by your org..." diyor. Ama sözlüge grmeye çalışınca öyle bir uyarı yok, yani engelleseler dicem.. O uyarı çıkar. sadece yüklenmiyor. sonsuza kadar süren bi "yükleniyor" işareti eşliğinde açılmıyor site katiyyen..

Naptı lan bunlar?

Daha önemlisi nasıl girerim ben sözlüğe?

 
www.gmail.com'dan giriyorum ben
facebook ve sözlük yok benim şirkette de dedğin gibi sonsuz bir yükleme durumu
vpn yükle diyeceğim ama ben denedim pek performans alamadım

bulursan bana da söyle :)
  • koskoca devletin adi osmanli len  (15.07.11 12:31:55) 
@krox,
Bi fikrim yok... "websense category is filtered: general e mail" diyor kendisi. Süper gereksiz bir filtre malum...

Neyse, sözlük knusunda yardımcı olabilecek bir öneri, yol, yordam?
  • xenderoth  (15.07.11 13:10:15) 
gmail genelde gtalk yuzunden engelleniyor. sozlugude ip sinden engellemislerdir kesin. eski calistigim sirkette IT deydim arada sozlukte takilinca mudur birgun delirdi kapattirdi :)


  • aiglos  (15.07.11 13:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.