[]

sizcede türkiyede ki en uyduruk program şanslı masa değil mi ?

koca kanal d nasıl oluyor da hala 2-3 şaklabanın milleti 3-5 bin lira para için soytarıya çevirip türlü şaka(!)lar yaptırmasına göz yumuyor ? bukadar insanı küçük düşürücü, televizyonda izlerken bile oradaki insanlara üzüldüğüm, bu kadar mı 3-5 bin lira için rezilliğin son raddesine çıkacak insanlar var memlekette dediğim bu saçma program ne zaman biter acaba ?

bide şimdi şimdi her programda kavga çıkmaya başladı, acaba o çaki kılıklı sunucu, ordan delinin biri bigün masadan bıçağı kapıp karşısındakinin boğazına sokunca ne yapacak ?

Bilemedim duyuru halkı, bu kadar mı düştük ?

 
evlilik programları ve sabah programları da var panpa.


  • patlak fermuar  (15.07.11 12:14:33) 
@patlak fermuar onlar gene bi nebze bizim milletin içinde vardır çöpçatanlık, ama o programın fakir bi insana sana 50 lira veriyim dön kıçına tekme atıyım demekten ne farkı var ?


  • korg  (15.07.11 12:16:19) 
eğer orjinal fikirse(başka ülkeden arak değilse) çok yaratıcı bir format diyorum. insanlar rezilse adam ne yapsın. tabi sizlerin halkımızla ilgili fikirleri; eğitim müfredatında dayatılan misafirperver, anlayışlı, kibar gibi masallardan ibaretse bu kadar rahatsız olmanız doğal.


  • derbeder58  (15.07.11 12:16:36 ~ 12:20:32) 
aynı şeyleri düşünüyorum. insan onurunu bu kadar zedeleyici bir program olamaz. ayrıca seyrettiğim kadarıyla, bu iğrençliğe maruz kalanlar da o paralara ihtiyacı olmayan insanlar, ama nasıl oluyor da bu insanlar "gözlüklerinin" değeri kadar bir para için rezil rüsva oluyorlar. program yapımcısı iki dümbeleğinde oturdukları yerden çığlıklar atması ayrı bir iğrençlik.


  • greenplease  (15.07.11 12:17:50) 
Bizim bu tarzdaki programlarda şaka/mizah anlayışımız başkalarını sinirlendirmek üzerine kurulu maalesef. Hep böyleydi ama, geçmişteki örneklerine bakın, bokunu çıkarana kadar adamı sinirlenirirler sonra da şakaaa..mal mısın abii. ne şakası? kaka bu kaka..
bak düşününce bile sinirleniyorum.

  • pufizm  (15.07.11 12:21:14) 
@pufizm ya şaka yapanın kendi tehlikede olsa en fazla yer dayağı oturur aşşa hani klasik şaka programlarında, bunda öylede değil, çaki ile yancısı geçmiş arka odaya ohh göt sağlamda tabi adam sevgilisiyle oturuyo yok yanına başka eleman geliyo kızın, yok bilmemne, valla dediğim gibi yakındır bence birinin birbine bıçağı saplaması


  • korg  (15.07.11 12:26:04) 
mehmet ali erbiller görmüşler için pek şirin kalıyor


  • cokta cokoprens  (15.07.11 12:33:53) 
degil


  • orqan  (15.07.11 12:36:59) 
@krox çok var hiç söylemiyim istersen, belli ki ordan gircektin konuya ama yok olmadı var baya


  • korg  (15.07.11 12:38:38) 
yaw kendi adamlarını çıkarıyorlar.
geçen dizide oynayan bir kadını çıkardı gerizekalılar.

  • ykup  (15.07.11 12:40:59) 
Bence tartışılması gereken asıl nokta, zaten birilerinin para kazanıp kazanmaması ya da rezil olup olmaması değil. Çünkü bu tarzdaki programlar içinde oynayan iki kişi için ya da sunan diğer iki kişi için değil, izleyen binlerce insan için yapılır. Niye komik olma,gülme,güldürme eylemlerimizin hepsi gerilmek fiili üzerinden geçiyor ben onu anlayabilmiş değilim. Şaşırtarak güldür, korkutarak güldür ne biliyim.. ama sinirlendirerek güldürmeye çalışma.


  • pufizm  (15.07.11 13:23:02) 
bu format ingiliz menşeli. türklükle ne alakası var ya, ne saçmalamışsınız siz? hiç mi boiling point, fist of zen, vs. izlemediniz? başkalarını sinirlendirme ya da rezil etme üzerine yapılan mizah, global bir trend. hatta türkiye tv anlamında bunun çok gerisinde bile sayılabilir. parayla da çok alakası olduğunu düşünmüyorum. sonuçta tv'ye çıkıyor o insanlar. türkiye 5 dakika da olsa beni izledi diyor. bu yarışmaya katılmak için bırakın para kazanmayı, üzrine para verecek binlerce insan vardır eminim.

not: bahsi geçen program beni feci bayıyor bu arada. toplamda açıp yarım saat izlemişliğim yoktur, yani burda programı savunma derdinde değilim.
  • sir gawain  (15.07.11 13:27:27 ~ 13:29:00) 
@sir gawain
global bir trend olması bunun güzel bir trend olduğunu göstermez değil mi.ilk kez türkiyenin bir konu da geri kalmış olmasından dolayı mutlu oldum bak şimdi.

Şunu da eklemek gerekir ki türkiyenin en uyduruk programları için flasha, belki en uyduruk haberleri için de foxa falan bakmak gerekir,üstüne tanımam.
  • jam  (15.07.11 14:16:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.