[]

Yurtdışı İnternet Sitesi Kredi Kartı Kullanımı

arkadaşlar tekrar selam,

amerikadayım, burda daha önce iş bankası kredi kartımı kullandım belirli noktalarda(mcdonalds, vitoria's secret) gibi. sürekli internet bankacılığından kontrol ediyorum işlemleri, herhangi bir sıkıntı olmamıştı.

burdaki tarihe göre 11 temmuz gecesi, continental airlines dan arkadaşlarla uçak bileti aldık internet üzerinden. iş bankası beni 3d secure'e yönlendirdi, sonra işlem tamamlandı. mailime e-ticket geldi vs.

ama 4 gündür hala sisteme girilmedi para miktarı. maalesef önceden hesabımda ne kdr kaldığını bilmediğimden, para düşmüş mü anlayamıyorum da. sadece "dönem içi hareketlerim" kısmından bakıyorum, tüm eski amerikadaki alışverişler görülüyor, maalesef bu uçak bileti 4 gündür hala çıkmadı.

sorun ne olabilir? herhangi bir bilginiz var mı?
bir yerlerde provizyon falan bir şeyler okudum ama anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkür ederim,

 
açık provizyon kısmında görünür biletin ücreti, bir kaç gün içinde de harcama olarak dönem içi işlemlerde görebilrsin.


  • thefin  (15.07.11 09:55:47) 
bekleyen provizyonlardadir, bir sorun olsa zaten ebiletiniz gelmezdi diye dusunuyorum.


  • qwertyuo  (15.07.11 10:03:31) 
Değerin değişme sebebi de kur farkı öyle atla deve değil.


  • mikelarteta  (15.07.11 10:43:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.