[]

Kadın Parfümü Yardımı:)

arkadaşlar selam,

anneme ve 22 yaşındaki kuzenime güzel bir parfüm alıcam amerikadan. strawberryi kullanıcam sanırım. erkek ya da bayan arkadaşlarımız şşöyle mükemmel kokuların isimlerini bana soylesinler, zira koklaya koklaya bir hal oldum.

ps: özellikle kuzenim için, böyle baştan çıkarıcı bir koku daha makbulmüş.
anneme de, çiçek ağırlıklı hafif kokular gerek sanırım. şekerli kokulardan nefret eder.

teşekkürler!

 
Bildiğim kadarıyla yurtdışından parfüm getirtilemiyor Türkiye'ye. Eğer Amarika'daysanız, strawberry'den alıp Türkiye'ye gelirken getirecekseniz olabilir.

1- Baştan çıkarıcı kokular hakkında pek bi fikrim yok kullanmadığım için. Ama Lancome'un Hypnose'u vardı galiba. Feromon vardı içinde. O olabilir.

2-Anneniz için; Estee Lauder Pure White Linen Light Breeze, Nina Ricci Love in Paris (gerçekten tarifsiz güzeldir bu, kuzeniniz de beğenebilir), ve Acqua Di Gio by Giorigo Armani.

Yalnız baştan söyleyeyim her parfümün her tende tepkisi farklıdır. Yani siz denediğinizde çok güzel kokan bi parfüm, başkası denediğinde olmayabilir. Kendi ten kokusuyla uyuşması lazım. Yine de anneniz için alırken problem olacağını sanmıyorum.

Kuzeniniz içinse başkası yardımcı olacaktır :)
  • aileena  (15.07.11 08:45:14) 
Annenizin zevki benimkiyle hemen hemen aynı. tek bir isim vericem "Tresor". biraz pahalıdır normalden ama muhteşemdir. Bu parfüme tapacağından emin olabilirsiniz. Kuzeniniz için yardımcı olamayacağım baştan çıkaran bir koku ancak onun teniyle birlikte o hali alabilir. Kendi tenine uygununu önce bulsun size söylesin onu alın.


  • erty  (15.07.11 08:51:59) 
Kuzeniniz için ck in2u veya 212 sexy olabilir.


  • marcelle  (15.07.11 09:42:46) 
Kuzen erkek mi kiz mi. Kizsa bastan cikartmak icin parfume ihtiyaci olmamasi lazim normal sartlarda.
Erkekse issey miyake blue.

  • durdenist  (15.07.11 09:52:52 ~ 10:01:38) 
anneniz için tresor gerçekten ideal bir tercih.
kuzeniniz kadınsa eğer nefes almaya devam etsin.

  • koskoca devletin adi osmanli len  (15.07.11 10:46:26) 
Anne için chane no:5, kuzen için ultraviolet


  • mikelarteta  (15.07.11 10:47:35) 
teşekkür ederim yorumlar için. 212 sexy'i ben de beğenmiştim:)
tresor'u duymamıştım, incelicem! teşekkürler.

  • natulcien  (15.07.11 11:38:37) 
bence ikisi için de olur bu ama baştan çıkarıcılık lazımsa kuzene daha uygun tabii.

(bkz: hugo boss deep red)

anneye illa hafif olacaksa calvin klein truth güzel olur. çiçek seviyorsa bunda çıldırır.
  • magara adami  (15.07.11 13:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.