[]

Erdek tavsiye

2 günlüğüne Erdek'te olacağız. Erdek için olmazsa olmaz, mutlaka yapmanız/görmeniz gereken yerler şuralardır, şundan da yemelisiniz vs... gibi tavsiyeler var mıdır acaba?




 
saklıbahçe tabi ki!


  • kahin ahtapot paul  (15.07.11 01:09:26) 
ö.g.s.'den "rıfkı" yiyin, yedirin. "haşmet" de tercih edilebilir.
saklıbahçe'nin resmi birası heineken'dir. saklıbahçe iyidir.
albatros cafe'nin yanındaki dondurmacıdan, maraş dondurma yiyin.
çerezleri durak kuruyemiş'ten alın. yanında dondurmalı baklava yiyebilirsiniz.
eski paşa bar (sonra otelin türkü barı olmuştu sanırım) aralığındaki kokoreççiden kokoreç yiyin.

(5 yıl önceki "ne yenir, ne içilir"lerden küçük bir kesittir, dolayısıyla tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olabilirler.)
  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (15.07.11 01:54:58 ~ 01:58:02) 
Şundan bi 5 sene önce gitseymişsiniz keşke :)

1- Apostol'a kesinlile uğrayın, Ocaklar köyüne giderken bir sapak var, ordan dönünce, yer tarifi veremedim, avuç içi kadar yer zaten sora sora Bağdat bulunur. :)
2- Ocaklar köyüne gidin, zeytinlikleri seyredin, bol bol nefes alın.
3- Kurbağalı Dere tarafında denize girin, Seyit Gazi tepesine çıkın koyu herkes gibi sizde kalbe benzetin. :)
4- Alevok Otel'in önünden denize girin, yapın bunu.Rivayet değil gerçektir, Vehbi Koç'ta ordan denize girermiş, Rahmi Koç'ta gelir ve neredeyse her sene uğrar. Limanda 37,5 metrelik "Nazenin IV" adlı yelkenlisini görürseniz şaşmayın. :)
5- Kamplar tarafına gidiyorsanız, denizden yürüyün, eğlencelidir.
6- Bol deniz mahsulu tüketin tazedir ucuzdur. Midye seviyosanız bulunmaz cennettir.
Bide sahil gazinolarına uğrayıp çay içebilirsiniz. güzeldir oda :)
  • dreanor  (15.07.11 02:03:46) 
Bir gece içtikten sonra muhakkak ÖGS'de tıkının.

İmkânınız varsa Ocaklar ötesindeki küçük köylerin civarında denize girin, Erdek'e göre çok daha güzel ve temizdi oralar geçen sene.

"Mekanda takılacağız." diye kumsala oturup denize ve aya karşı bir tek yuvarlama zevkinden mahrum olmayın.

Kyzikos denilen bir olay var tarihi falan ama doğup büyüdüğüm yer olmasına rağmen ben bile gitmedim, bi' sorun soruşturun yine de.
  • uyku inadim inat  (15.07.11 04:29:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.