[]

kız

evet, bu rock'n coke'ta gidip hiç tanımadığımız kızlarla nasıl tanışılır bir anlatın yahu. çadır kurmasını bilmiyorum bu da bir not olsun.




 
after party'ler en güzel yöntemlerdir :))


  • alkolik imam  (14.07.11 15:53:19) 
bira ikram et.


  • jamswety  (14.07.11 15:54:50) 
Kizi yalniz yakaladiginda yumul. Yaninda arkadasi varken is cikmayabilir. 2 sap olarak kiz kaldiracaksaniz 2li takilan kizlari hedef secin. Bi de cok guzel olanlarina fazla vakit harcama. Onlar bu sekilde kalkmaz cunku.


  • durdenist  (14.07.11 16:09:40 ~ 16:17:49) 
cthy +1
çadır kurmayı öğren, daha sonra bol bol çadır kurarsın.

  • koskoca devletin adi osmanli len  (14.07.11 16:59:32) 
bence çadır kurmayı biliyosun.


  • charlesbukowskiineksi  (14.07.11 17:30:19) 
çadır kurma lan kız kaçar


  • dekila olmeka  (14.07.11 17:50:22) 
olm o bara gideyim hatun kaldırayım, konsere gideyim herkes saroş zaten birbirimizi öperiz, sarılırız hiç olmadı zükmek şart değil falan.. bu tür şeyler eskiden olan şeylerdi. artık bu saydığım yerlerin hiçbirine bayanlar yalnız gitmiyor. illa sapıyla ki zaten artık öyle rocker hatunlar da yok. eskiden girerdin bi metal bara, esaslı bi hatun, siyahlar içinde, rock'ın baba gruplarını, şarkılarını bilir halde olurdu mutlaka bi köşede tek başına takılırdı, ona gidip bi içkide siz söyleyip müzik konuşabilirdiniz misal (o zamanlarda da düşüktü bu ihtimal ama şimdiki gibi sıfır değildi) şimdi o hatunlar ya evlendi, yada ortam değiştiğinden yok oldular, tam olarak noldular bende bilmiorum. uzaylılar kaçırmışda olabilir.


  • daglien  (14.07.11 20:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.