[]

External Hdd

Hangi marka, hangi model almali?

1TB'lik bir external almak istiyorum. Yada 500 GB olabilir, ancak biraz bakinca bin tane model, bin tane marka ve fiyat araliginin ayni kapasite icin oldukca genis aralikta degistigini gordum kafam karisti.

Soyle, hizli, extra guc girisine gerek duymayan (usb yetsin yani)
500GB yada 1TB lik external hard disk onerebilir misini?

Marka model seklinde... Fiyat kisiti yok diyelim.

 
wd 1 tb 2.5" olanı al.


  • bryan fury  (14.07.11 12:39:27) 
my passaport series olan?

hizli mi onlar peki? 5200rpm diye biliyorum iclerindeki harddiskler..
  • aboutablank  (14.07.11 12:41:40 ~ 12:44:33) 
işletim sistemı kurmayacaksan hızı muhım deigl.


  • bryan fury  (14.07.11 12:52:46) 
eğer bilgisayarın usb3.0 ı destekliyorsa;

wd 500gb my passaport usb3.0 olanı öneririm. ben onu kullanıyorum ama usb3.0 olarak değil(bilgisayarımda yok usb3.0)
  • harrage  (14.07.11 14:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.