[]

Kablo tv teledünya vs

Hali hazırda uydunet kullanıyorum, çok memnunum. Kablo tv de var ayda 7 lira veriyoruz, toplamda 36 lira kablo tv faturası geliyor.

Evde bildiğiniz tüplü televizyon var, onun yerine ince bi led tv almayı düşünüyoruz. E doğal olarak kablo tv nin sd kanallarının bi havası kalmıyor o tv ile.

Teledünya dedikleri bi meret var, bi sürü kanal, sinema kanalları vs. Şimdi beleş hd kutu verip temel paket ve sinema paketine üye olmanı istiyorlar aylık 20 lira ekstraya geliyor, 7 lirayı düşersek ediyor 13 lira. Yani biz kabaca 50 lira verip bi sürü kanallı ve hd kanalı olan tv izleyecez ve uyduneti kullanacaz.

Buna değer mi? Onun yerine dsmart tarzı bir dijital çözüm almak mantıklı mı? Dijitürk hakkında baya kötü konuşuyorlar d smartı bilmiyorum. Kendi kullandığımız uydu receiverımız vardı, rüzgar yağmur vs derken her gün çatıya çıkıp tamir etmem gerekiyordu, en sonunda töve didik kaldırdık. ondan dolayı dsmarta da güvenemiyorum.

Sonuç olarak teledünya iyi midir? temel paket + hd sinema paket alsak? Bu arada full sinema paket dediği sinema tv aile dedikleri bir ekstra kanal var, o kanalın programlarına baktım çok tırt geldi. 2 lira fazla verip o kanalı almaya değer mi? Bi de genel olarak sinema tv kanallarındaki filmler vs nasıl ?

 
sinema kanallarını bilmiyorum ama eğer o ie giriceksen sana şunu önerebilirim; dvb-c uyumlu bi tv alırsan bunların içlerinde tuner var. sen teledünya alırken yanın topbox ı istemicen bunun yerine conax modul alıcaksın kendi paranla televizyona takıcaksın bu modülü tek kumanda normal yayın izler gibi kullanıcaksın. ama bunun için alıcağın tv yi iyi seçmen lazım internette araştır.


  • onexey  (13.07.11 14:39:48) 
bizim eve kablodan gelip teledünya kutusu takmışlardı ücretsiz, star, kanal d, gibi bazı kanallar gidiyordu sürekli, baştan yüklemek gerekiyordu hep. uğraşamadım çıkardım ben de normal kablolu kullanmaya devam ettim. şimdi d smart'a geçmeyi düşünüyorum. süresi dolmuş görünüyor bilgilerde ama sitede hala aktif kampanyalar arasında.

şuna bir bakın derim en azından aklınıza yatarsa telefonla arayıp devam edip etmediğini sorabilirsiniz kampanyanın.

www.dsmart.com.tr
  • turangue  (13.07.11 14:47:15) 
teledünya iyidir. ayrıca yeni televizyonların neredeyse tamamında bulunan bir I/O girişi vardır, buraya bir adet CONAX MODÜLÜ takarak o HD kutuyu hiç almayabilirsiniz. kutu 200 lira civarında iken bu modül 120 lira civarındadır, fiyatından önemlisi evde ayrı bir kuru, ayrı bir kumanda vs. bulunmadan teledünyanın hd kanalları seyredebilirsiniz. iki senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.


  • santralin  (13.07.11 15:49:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.