[]

akil fikir

simdi soyle bir ruh hali icerisindeyim
kendimi gelistirmek icin bir sey yapmak hic mi hic icimden gelmiyor
kendimi meslegimle ilgili yetersiz hissediyorum, isim de yok ve is aramak da bana cok zor geliyor, is ilanlarina bile bakmak bana sikinti veriyor
icimde zaman zaman insanlara karsi ofke duyuyorum
cabuk sinirleniyorum
hic arkadasim yok ve arkadas olmak icin cabam da yok
asosyalim
evden hemen hemen hic cikmak icimden gelmiyor
kimseyle yakin iliskiler kuramiyorum
girdigim ortamdan cabuk sikiliyorum, bir muddet sonra orada donen sohbetler hic icimi acmiyor
baskalarinin benim hakkimdaki fikirlerine maalesef ki cok onem veriyorum



ben simdi ne yapayim, bu psikoloji/psikiyatri tarafindan nasil tanimlanir?

 
bence seni başarısızlık korkusu almış. bu ne zaman, ne tip bir olayla başladı anımsıyor musun? aslında bu dediklerini yapmak istesen de içten içe, bi şekilde başarısız olacağını veya zevk almayacağını veya zorlanacağını ya da üzüleceğini düşünüyor olabilir misin dersin? kendine bu tip önyargılarla ket vurursan beynin yaşadığın olayları da bu çerçeveden algılar. nereye gitsen, kiminle konuşsan sıkılır, gıcık alırsın. beynin önemli bi yapısı bu, benzer şeyler bağdaştırıyor kolaylık olsun diye, ama arada böyle saçmalayabiliyor da. ufak anlamsız bir olayı tüm yaşantıya yayıyor filan. o yüzden bir psikologdan yardım almak sana iyi gelebilir, çünkü insan kendi içinde aynı beyinle olayları sorguluyor, başka bir beynin nöron bağlantıları seninkileri düzenleyecektir heh :) bi de ne olursa olsun hep içinde ufak da olsa bir keyif tut, onu kaybetme. karikatürcüler gibi mesela, sığındığın bu tip bi bakış açısı olsun. mesela insanlar suriyede, libyada nelerle uğraşıyo benim bu güzel yaz gününde kastığım şeylere bak gibi bir kaçış noktası...tabi benim dememle olması mümkün değil kendi içinde bulursun. seni mutlu eden bir anı da olabilir.


  • kediebesi  (12.07.11 17:50:41 ~ 18:03:55) 
tamamen kapatmışsın kendini. bugüne kadarki ilişkilerinde hep boktan insanlar olduysa çevrende, bundan sonra da olacak demek değil. sevdiğin bir şeyi keşfet; spor olur, sanat dalı olur. onun kursuna ya da onu icra eden ekip varsa onlara katıl. keyif alacak bir şey bul.


  • dambil  (12.07.11 17:50:56) 
istediğin bir şeyi bul.

ben de tam olarak senin gibiydim yakın zamana kadar, ama her zaman öyle gitmiyor işler. bazen ummadığın kadar güzel şeyler oluyor ve yeniden hayata dönüyorsun. sadece kendini tanı ve istediğin herhangi bir şeyi bul, sonra onu elde et. tüm keyfin yerine gelecek.
  • devilred  (12.07.11 18:04:26) 
oha baştan sona ben.


  • trinitrotoluen  (12.07.11 20:01:47) 
ben de iki sene bu tarz bir psikoloji icersindeydim, yeni yeni bu psikolojiden ciktim, spor yapmak da iyi gelebiliyor.


  • me23  (12.07.11 23:38:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.