[]

yurtdışı ticaret-amerika'daki arkadaş-ebay falan

1- amerika'da bir arkadaşım var. work and travel yapıyor. ben şimdi ondan ne getirtmesini isteyeyim de burada hatrı sayılır bir kârla satayım. tabii burada alıcısı olan isteteceğim ürünün.
2- ipod touch olur mu? ya da protein tozu falan mı alsam iherb.com'dan. orada ucuz epey ve şimdi yurtdışından sokmak da yasaklandığı için talep olabilir gibi sanki?
3- o yurda girerken hangi ürünlerde sayı limiti var? 3 tane laptop sokabilir mi? ya da 3 tane iphone? vs..
4- ebay ya da amazon'da mı ucuzdur önereceğiniz ürünler yoksa, gidip reeldeki mağazadan alsa daha mı ucuza gelir?
not: orijinallik önemli, bir de uluslararası garantisi olacak değil mi alacağım elektronik ürünlerin?

 
Apple bir şeler getirt.


  • roket adam  (12.07.11 17:07:24) 
bence tablet PC, bu aralar herkes onların derdinde. ipad vs..


  • qwertyuo  (13.07.11 11:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.