[]

Kulak ağrıması /duyma azalması gibi bişeyler

Selamlar sevgili kabakulaklar,

iki üç gün önce sağ kulağıma feci bir ağrı girmişti. yıllaar sonra tekrar kabakulak oluyoruz herhal derken, bir gün içinde akşama doğru azalmıştı ağrısı. şimdi hani sanki su kaçmış gibi içine gıcırt gıcırt ediyor yutkunurken(çok feci devrik cümle kurmuşum). ve biraz daha az ses alıyorum sanırım. iltihap falan mı acep dedim, o nasıl oluyor nasıl geçiyor bilmiyorum, kabakulak olduğunu da sanmıyorum o günden sonra. acaba gerçekten duş alırken su falan mı kaçtı, onu da pek samıyorum gerçi?

nots: kulaklık çok sık kullanırım normalde ancak bu olaylara sebebiyet vermeyecek bir süredir kullanmıyordum. öyle işte

 
orta kulak iltihabı denen meret. aman diyim acil bir doktora görünün. ne kadar erken görünürseniz o kadar çabuk geçer. duyma bozukluğuna bile yol açabiliyor.
ben yılda 1 2 kere oluyorum. çocukken gittiğim aquaparkta kulak zarlarımı fazla zorlamışım o yüzden artık kafamı suyun içine bile sokamıyorum.

edit: bu arada antibiyoktik alıyorsun bir hafta ayrıca burun damlası veriyor. %99 orta kulak ihtihabı diyorum. şimdiden geçmiş olsun. bir an önce görün doktora(kuluk burun boğaz)
  • maresal jedi  (12.07.11 15:59:32 ~ 16:00:46) 
bir kbb doktoruna görünseniz? kamera ile bakıyorlar kulağın içine. kendiniz de görürsünüz eğer bir pislik yumuşayıp falan kapadıysa deliği. ya da iltihaplanma olabilir.


  • girl in a coma  (12.07.11 16:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.