[]

expigment-cilt merhemi?

nasıl kullanılıyor ve kullandıktan ne kadar süre sonra yıkayabiliriz?
Kullanmış olanlar veya doktorlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim



 
bende kullandım bir kaç yıl önce. mutlaka akşamları lekenin üzerine sür. eğer lekeler yoğunsa ve yüzünün neredeyse tamamını kaplıyorsa yüzünün her tarafına sürebilirsin. eğer günde iki kere kullanmanı söylediyse mutlaka ve mutlaka en yüksek faktör güneş koruyucu kremi de üstüne süreceksin ve güzneş ışınlarından her zamankinden daha fazla sakınacaksın. aksi takdirde lekelerine yenileri eklenir. haa bir de lekeler geçipte ilacı bıraktıktan sonra güneşten korunmaya devam etmezsen lekeler geri geliyolar.

geçmiş olsun.

edit: sabah sür akşama kadar kalsın. akşam yüzünü yıka tekrar sür, sabaha kadar kalsın. sonra sabah yıka tekrar sür... bu böyle gider. :)
  • moco coco  (12.07.11 15:44:12 ~ 15:48:36) 
çok geniş bir bölgeye sürmekte sakınca yok değil mi?


  • böhü  (12.07.11 15:47:41) 
hayır yok. benim doktorum öyle demişti en azından. ben de bir zararını görmedim. yalnız cilt rengin bir kaç ton açılacak haliyle.


  • moco coco  (12.07.11 15:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.