[]

San Fransisco- San Diego Uçuş Hakk. :)

Arkadaşlar selam,

boston'dan 3 arkadaş bilet aldık, san fransisco aktarmalı san diego'ya gidiyor.

direk san fransisco'ya gitmemiz inanılmaz pahalı geldiği için garip bir yol izledik.

san diego'ya giderken uçak san fransisco'da aktarma yapacak, biz de direk san fransisco'da çıkıcaz hava alanından. yani san diego uçağına binmicez, böylece san fransisco uçağı ucuza gelmiş olucak. hem de baya ucuza.

sorumuz şudur ki, hiç kontrol falan var mı? aktarma yapılan yerde çekip gidebilir miyiz hava alanından? türkiye'de oluyor ama burda olur mu bilmiyoruz. biliyorsanız haber eyleyin, ya da düşüncelerinizi yazın lütfen. tüm planları buna göre yapacağız. teşekkürler!

 
abd içinden geliniyor, boston'dan ilk yola çıkış.


  • natulcien  (12.07.11 06:28:19) 
check-in yaparken bagajin direkt aktarilmasina engel olmaniz lazim.. yoksa siz san francisco'da kalirken bagajlar san diego'ya ucabilir.. onun disinda herhangi bi problem olmaz diye dusunuyorum..


  • buzzlightyear  (12.07.11 06:31:55) 
havayoluyla görüşüp uçuşun san francisco - san diego ayağı için no-show olacağınızı bildirin.

dönüş biletiniz de san diego - san francisco - boston şeklindeyse yine mutlaka san diego - san francisco ayağında no-show bildirimi yapmayı ihmal etmeyin.
  • cakabo  (12.07.11 09:11:12) 
ne kadar ucuza geliyor merak ettim? iyi düşünmüşsünüz, uçak içi çantanız varsa elinizi kolunuzu sallayarak çıkın.


  • only  (12.07.11 10:51:50) 
tam şu anki durumda 150 dolar ucuza geliyor.


  • natulcien  (12.07.11 21:57:26) 
bu arada bagaja eşya koymıcaz, yanımızda el bagajı olarak götürücez, bu durumda sorun yok sanırım.


  • natulcien  (12.07.11 21:58:01) 
no show bildirimi nedir? bilmiyorum:(


  • natulcien  (12.07.11 21:58:28) 
sf-sd ucagina binmeyeceginizi belirtin yani..

(bkz: no show)
  • buzzlightyear  (13.07.11 09:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.