(9)
aşkım zamanında mektup yazmış bana..
bu mektupları 4 sene önce kurşun kalemle yazmış, haliyle yazılar sanki elinle üstüne bastırır gibi bulanıklaşmaya başlamış, silinmemesi için nasıl muhafaza edebilirim. şeffaf dosya ya koymak yeterli midir ?CEMÆL
bu mektupları 4 sene önce kurşun kalemle yazmış, haliyle yazılar sanki elinle
üstüne bastırır gibi bulanıklaşmaya başlamış, silinmemesi için nasıl muhafaza edebilirim. şeffaf dosya ya koymak yeterli midir ?
CEMÆL
0
hava almayacak sekilde tum kagitlari seffaf plastikle preslemek geldi aklima. ben hem onu yapar, ustune scan eder bulanikligi azaltici bikac islemden gecirirdim. gerekirse pc ciktisini okurdum.
0
saç spreyi sık hocam üstüne...
kara kalem resimden sonra böyle yapan bi dayı tanımıştım, daha kalıcı olduğunu söylemişti. Dayının yalancısıyım.
0
saç spraeyi ilginçmiş, bi ara deniyim ben de.. :)
spray vernikler var bu işler için. karakalem desen çalışmalarında kullanıyoruz. yapı market veya hobi-resim malz satan yerlerde bulabilirsiniz.
0
kağıt üzerinde pek oynamak istemiyorum ama zira kağıda bir zarar verirsem cidden cok üzülürüm.
böyle şeffaf dosya tarzı olursa daha iyi olur sankim.
* chaosL ve zan altı, dediklerinizi önce kendim bir kağıda dener, olursa mektuba denerim. saolun
0
ver kırtasiyeciye pvc yapsın mis
0
scan et sonra da mail adresine kaydet.
0
kara kalem resimleri filan sabitlemek için kullanılan fixer spreyler var. onlardan al spreyle bi güzel.
0
tarayıcıda tarayıp bilgisayara yedeklemeyi unutma.
0