[]

erdek'i bilenler edenler

haftasonu erdek'e gitmeye karar verdik ailecek. tavsiye edebileceğiniz plaj, koy, işletme vs var mı?




 
erdek özlem pansiyon vardı. ben zamanında gittiğimde gayet güzeldi. şimdi son durum ne bilmiyorum.


  • altini ser incisi ker  (11.07.11 14:13:13 ~ 14:16:01) 
ali öztoprak tesisleri var. orda büyüdüm ben. müthiş bi aile ortamı vardı. hala da öyledir. 2 odalı ahşap evler falan ar 2 sıra boyunca karşılıklı dizilmiş olarak. komşuluklar falan oluyo güzel insanlar var hep. bi de senelerdir aynı insanlar gelir. boş evlere de yeni aileler gelir ve kaynaşırlar. sonra onlar da senelerce gelmeye başlarlar. sahili falan çok güzel.

bak o kadar yazdım gidip bakmazsın kızarım :|
  • numbernine  (11.07.11 14:33:25) 
eyvallah cevaplar için de bizim kalacağımız yer var ben daha çok işletme derken yemek içmek için sormuştum.


  • rentts  (11.07.11 15:29:55) 
ali öztoprak falan erdek'in girişinde kaliyor, eğer gece kulubu yahut da çay bahçeleri, cafeler gibi aksiyonlar istiyorsaniz erdek'in içine gitmek durumundasiniz, yani oradaki sahil şeridindeki otel ya da motellerden birinde kalacaksiniz. buna bir karar verin, içi diyorsanız tekrardan yardimci olmaya calisirim.


  • kenarortay  (11.07.11 15:30:34) 
erdek dışında doğanköy müydü, turanköy müydü bir yerde çok güzel koylar vardı, cennet gibi. erdek'in 10 sene önceki halini düşünüyorum (yaz), bir de en son gittiğim halini; bir tatil beldesi 10 yılda bu kadar çirkinleştirilebilir. hal böyle olunca güzel insanlar sitelerine çekilmişler hep.

yemek için ö.g.s. (ye-kaç)
içmek için saklıbahçe

(ikisi de hala aktif mi bilmemekle beraber)
  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (11.07.11 15:32:14 ~ 15:34:26) 
falandankorkmamfilandankorktugumkadar'ın dediği köylerden biri doğanlar. bir de ocaklar var, oraları daha köy yerleri, denizi erdek'in içine göre az temiz olurlar. hatta sizin için şu an erdek'in içindeki birini aradim, ordanin denizi hala bok gibiymiş.


  • kenarortay  (11.07.11 15:39:30 ~ 15:39:56) 
en temiz ve güzel denizin olduğu koyları bulsak gerisini hallederiz sanırım burdaki tavsiyelerden.
@kenarortay
turanköy güzel gözüküyor sizin tavsiye edebileceğiniz böyle çok kalabalık olmayan ve temiz denizi olan koy vs varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • rentts  (11.07.11 15:39:40) 
bir de erdek zaten yeni yeni kalabalıklaşır şu sıralar, kalabalikla ilgili bir sikintin olacagini sanmiyorum zaten.


  • kenarortay  (11.07.11 15:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.