[]

Ne cevap vericez şimdi yardım :)

İngiliz ses mühendisi arkadaşımla konuşurken; ''bak, bu yazın burdaki en meşhur şarkısı bu'' dedim.

www.youtube.com

''bu altyapıları windows media player'la falan mı yapıyorlar?'' dedi :) ''bu şarkının şu anda ülkendeki en meşhur şarkı olduğuna emin misin?'' diye de sordu üstüne. ''15 dakikada yapılmış olmalı'' falan diyerek hepten zımparaladı beni. uluslararası projelerde konserlerde falan görev almış bir ses mühendisi ve DJ. çocuk egolu bir çocuk falan değil, keza kendisi bizden değil. sözlük yazarı hiç değil :)

şöyle bir baktım da 0.14'teki giriş tekerleme gibi sanki.

1.49'daki o vijjt vuujtlar nedir hakkaten yahu? 1978 terk miyiz acaba ülkecek?

bir şarkılardaki ''yaşanmışlığı'' mı seviyoruz? eller havada ''arada sırada aklıma geliyor'' falan? klip çekmeyi mi seviyoruz evde, mekanda? :)

şimdi bu elemana ne dicez arkadaşlar? :) ülkeyi zorda bıraktığım için özür dilerim :)

not: ajda'yı seviyorum.

 
bu tür şarkılar ve remixler zaten bana çok saçma geliyor. o 78 leri falan bilmiyorum. kadın orada -şarkı sözlerine göre- aşk acısı çekiyor, arkadan dımtıs dımtıs


  • hikmetkaraman  (11.07.11 12:29:24) 
valla verecegin cevabi falan hic bilmiyorum ama videonun altina "best song ever!" yazan kisiyi gercek hayatta tanimak isterim hangi insan bu sarkiya best song ever der yahu insaf


  • poset  (11.07.11 12:30:12) 
arkadaşınız pek de haksız sayılmaz. ama sen ne bok yemeye "tc de bu yazın en meşhur şarkısı" dedin ki. ilk defa duyuyorum ben bunu emin ol.sen arkadaşına erkan oğurun sadece gitarla söylediği bir şarkısını versen bundan daha iyiydi.. tamam bizdeki yaz şarkıları zaten sulu zırtlak olmasına çalışılır zaten de bu şarkı da gerçekten kötü.
ajda pekkan danda pek hazzetmemm zaten. şişirilmiş bir balondur ve aleyhe konuşmak neredeise bir tabudur. sen başka bir şarkı ile düzelt durumu.

  • ground  (11.07.11 12:31:15) 
senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu bir değil :) @ground gibi ben de ilk defa duydum bu şarkıyı. arkadaşına gelince bence haklı, ama diskoda zıplarken kimse bu kadın ne diyor, müzik nasıl falan gibi şeylere bakmadığı için dımtıs dımtıslamak yetiyor.


  • dibini gor  (11.07.11 12:40:08 ~ 12:44:53) 
sen bu yazın en meşhur şarkısı diyerek sıçmışsın zaten. bari ajda pekkan falan göndermeseydin. bırak adam ezsin bari haklı valla billa.


  • altini ser incisi ker  (11.07.11 12:41:00) 
cevap şu;

haklısın, özür dilerim :D

ben de ilk defa duydum :D
  • kisa  (11.07.11 12:44:59) 
DJ'lerin ''oturanları ayağa kaldıran'' parçaları vardır hani.. 'müzik başladı' der gibi.. şimdi çeşme'de, bodrum'da beach'lerde, mekanlarda, keza istanbul'da mekanlarda falan bu şarkı en meşhur arkadaşlar. mesele beğenmek beğenmemek meselesi değil. gözlemlenen gerçek bu. millet deli oldu bu şarkıya. beni sittiredin.


  • rastgelebiri  (11.07.11 12:45:33) 
suç senin hocam. ajda pekkan ı örnek göstererek kendi kalene golü atmışsın.


  • faaip de oiad  (11.07.11 12:45:43) 
rica etsem kendisine resul balay'ın nazlı yarim haber salmış ını gönderir misin, bakalım ne diyecek.


  • karaden  (11.07.11 12:47:38) 
justin bieber da çok meşhur. nabalım yani, meşhur olması kaliteli olması manasına gelmiyor. arkadaşına bunu anlatabilirsin.

ayrıca ben de ajda pekkan sevmem zaten. rastlantı değil heralde bu kadar insanın beğenmemesi ?
  • repins  (11.07.11 13:04:40) 
bu yazın en meşhur şarkısı şu değil mi ya?
www.youtube.com


çok mu geride kaldım ben?

bu arada ajdanın şarkısı gerçekten kitsch. o kadar olur yani
  • delfina  (11.07.11 13:05:36) 
atiye dinletseydin adama. o kız iyi müzk yapıyo bence.


  • delfina  (11.07.11 13:08:15 ~ 13:11:34) 
"bak, bu yazın burdaki en meşhur şarkısı bu"
evyah ki ne eyvah. İlk 15 snsinde kapadım panpa, tekrar da dinlemem.
Yaptığı bu eleştirileri sen kendine yönelt :).
  • benlik bu kadar  (11.07.11 13:18:56) 
ajdanın şarkısını ilk kez duydum.


  • mahnita  (11.07.11 15:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.