[]

gece gece dublaj dosyası isteyen abi

sevdiğim bi abim benden bişi istedi gece gece. kendisinde ingilizce haliyle mevcut olan bi film varmış "bana bunun dublajını bul şeet" dedi. ben de "abi ben anlamam" diyemedim. bi el atıverin be, nedir bu dublaj dosyası? nereden indirilir, nasıl kullanılır.

film de soule plane mi ne.


 
valla nasıl yapılır edilir bilmiyorum ama sharebus'ta böyle bir konu var:

sharebus.com
  • jangara  (11.07.11 01:40:02) 
sfx dosyası mı neydi ya. öyle bişeydi. her film için yok tabi. hatta ben bir kere rastgeldim. aynı altyazı atıyor gibi, ses dosyası atıyosun filme. yani ayrıyeten bi dosya daha oluyor, normalde acamıyosun player acıyor. baska bildiğim bişey yok bu konu hakkında. eğer dublajlısı varsa, onu indir sen.

ya da online film sitelerine bak, çoğu dublaj. "siktiret abi, ben sana buldum" dersin.
  • nezareten taharet  (11.07.11 01:42:45) 
hiç kasma sharebus'tan dublajlısına bak @jangara'nın dediği gibi.


  • kimlanbu  (11.07.11 02:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.