[]

akbil-mezuniyet. bir karar verelim artık.

istanbul üniversitesi'nden mezun olurken, akbili geri veriyor muyuz vermiyor muyuz? okuldan başvurup almamıştım ben? kayıp ilanı vermeliyimiz mi illa? okul iett'ye haber veriyor mu vermiyor mu? iett, bu istanbulkartların öğrenci özelliğini kaldırıp tam basmasına neden oluyor mu olmuyor mu?
dün mü bugün mü bir soru daha vardı böyle ama cevaplar net değildi, keza ben de daha önce sormuştum. haydi yeni mezunlar şunu bir netleştirelim yahu. yok mu son dönemde çıkış yapan hiç?



 
okul teslim alıyor, kayıp ilanıyla gidince ha iyi yapmısın dıyorlardı.


  • bryan fury  (10.07.11 22:35:05) 
Net cevap veriyorum:

Okul akbili geri alamaz. Sadece öğrenci kimliğinizi alabilir. Ama mezun olurken okulla ilişik kestiriyorsunuz ya.. O ilişik kesildiği anda, ispiyoncu okulunuz koşa koşa İETT'ye haber veriyor. baldur2 artık bizim öğrencimiz değil, mezun oldu diyor. İETT'de hemen işlemi yapıyor ve akbiliniz artık tam basmaya başlıyor.

Not: Artık akbil değil tabi, bişey kart oldu onlar ama ben o kartların ismini bilmediğim için akbil olarak kullandım.

Mezuniyet hayırlı olsun :)
  • sustain  (10.07.11 23:28:47) 
hacı ben başka ilin üniversitesinde okuyordum şimdi mezun oldum,o ne olacak şimdi,bizimkiler de haber vermez herhalde,sürekli kullanabilir miyim ya la ben bunu :D


  • gaza gelen  (10.07.11 23:42:55) 
valla güncellenmesi gerekiyor ki onun belli periyotlarla. geçerlilik süresini 2099 a kadar yapmadılarsa olmaz hacı o iş. okul artık öğrencimiz değil de hala öğrencimiz demeli iett ye.


  • bananebundan  (11.07.11 02:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.