Giriş
(3)

kayıp kart şifresi

gelaek
evet yine ben, yine kartlar. bu sefer de yenilemiş bulunduğum kartın şifresini kaybettim. evet tamamen benim mallığım ama ben asıl beni bu mallıktan kurtarıcak şahane insanlar arıyorum. nereye gitmem ne etmem lazım yeni şifre almak için?ziraat bankası bu arada
evet yine ben, yine kartlar. bu sefer de yenilemiş bulunduğum kartın şifresini kaybettim. evet tamamen benim mallığım ama ben asıl beni bu mallıktan kurtarıcak şahane insanlar arıyorum. nereye gitmem ne etmem lazım yeni şifre almak için?

ziraat bankası bu arada
0
gelaek
(28.04.08)
Ziraat Bankası ise şubeye başvur derim. Ya da 444 lü numaralarını ara, eğer seni şifre adımına yönlendiren bir tuş kombinasyonu yoksa, kredi kartımı çaldırdım gibi bir tuşu tıkla ki, şifre mifre sormadan direk müşteri temsilcisine aktarsınlar.

Garanti Bankası kartı olsaydı, direk telefondan değiştirebiliyordun / yenileyebiliyordun şifreni ama Ziraatte öyle teknoloji var mıdır bilemem.
0
sui
(28.04.08)
vakıf bank denen büfe den bozma bankada, şifremi kaybedince yeni kart bastılar. şifreni değiştiremiyorlarmış, ziraat öyle değildir umarım. 444 ten bi sormak lazım
0
efruz
(28.04.08)
444lü numaralarından arayıp değiştirebilirsin gayet de var teknolojisi. pazar günü akşam saat 9da şifremi unutup yenilemişliğim var telefonla, birileri ilgileniyor yani. yaşasın ziraat bankası.
0
likeinme
(28.04.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.