[]

Bebek ile Yurtdışı

Seyahat edeceğimiz tarihte 9 aylık olmuş olacak bebeğimizle, Kıbrıs'a gitmeyi planlıyoruz. Dikkat etmemiz gereken hususları, önerilerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir de bebek arabasını uçakta bagaja mı veriyoruz?




 
Konuyla alakalı uzman röportajı;
www.bebek.com
Konuyla ilgili deneyimlerini paylaşanlar,
www.ezberim.com
Umarım işinize yarar, iyi yolculuklar.
  • neosphere  (10.07.11 10:07:04) 
7. Yolcuya ait bebek arabası kabine kabul edilir mi?
Hayır. Tüm bebek arabaları uçağın kapısına kadar getirilebilir ancak kabin içine sadece araba tipi bebek puseti alınır. Taşınması ücrete tabi değildir.

www.turkishairlines.com

varis noktasinda da ucak kapisinda arabaniz size getirilir.
  • helenart  (10.07.11 10:11:06) 
bebek arabasına dair: check-i n sırasında bagaj teslim ederken, bebek arabasına da bagaj etiketi yapıştırtıyorsunuz ama arabayı yanınızda götürüyorsunuz. taa uçağa giderken, uçağa binmeden önce yani uçağın altında arabayı katlayıp yere bırakıyorsunuz ya da arabayla geldiğinizi gören olursa koşar zaten. sonra kargoya yüklüyorlar.

inişte de arabayı uçağın altında hemen getiriyorlar size. getirmemişlerse de biraz beklersiniz gelir, yani bagaj alımında beklemenize gerek yok.

- bunun dışında gideceğiniz bölgede bir hastane numarası bulun, yanınızda olsun. oteldekilerin de fikri vardır ama ne olur ne olmaz.
- 50 faktör krem ve buna ek olarak ince uzun kollu tişört ve pijama alın, kreme rağmen yüzme dışında fazla güneşe maruz kalmasın.
- ateş düşürücü şurubu, diş kaşındırma giderici rahatlatıcı diş kremini unutmayın.
- kimisi 1 yaşını doldurmadan denize sokmuyor ama bir arkadaşım 7 aylıkken yüzdürdü bebeğini :s onu da bir araştırın, duruma göre karar verirsiniz.
- hazır kavanoz maması alın yanınıza, bir de kettle ve termos. hazır mama yiyorsa otelde sıcak su bulmak zor olur. acıkırsa da kavanoz mama rahat olur, özellikle geç ya da erken saatlerde.

iyi tatiller
  • pyro clustic flow  (10.07.11 11:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.