[]

elektrik gitar onerisi

selam pis metalciler,

yardiminiza ihtiyacim var
yurtdisindayim hazir burdayken bi gitar aliyim dedim. my dukkanla karsilastirdim fiyatlari iyi kazik yiyormusuz ordan onu farkettim.

simdi ben death metal calabilecegim ama bazen de kucuk gilmour olup duygusal sololar atabilecegim yuksek sustainli bi gitar istiyorum para limitim 700 dolar

esp(ltd), jackson veya ibanez dusunuyorum hatta esp alexi 200 de karar kilmistim ama bazi kotu yorumlar okudum, sizce nasil?. jackson warrior nasil? gerci ilk gitarim jackson dinky'di ve hic memnun degildim.

 
752$ verebileceksen bu her siteğini karşılar:

www.amazon.com
  • misery loves company  (10.07.11 01:16:11) 
Dean ml ya da razorback al. V kasa veya warrior kasa gitarlarda denge sorunu yaşayabilirsin.


  • vexations  (10.07.11 01:40:37) 
sagolun ama son olarak ibanez de karar kildim

ibanez rg1570 mi
ibanez xiphos mu ?

linkller

www.stevesmusic.com

www.stevesmusic.com
  • inancsiz deve  (10.07.11 01:51:43) 
Almadan önce bir dene derim. Xiphos'ta denge sorunu olduğunu biliyorum. ibanez'in bazı superstratlarında da oluyordu aynısı. Ayrıca pahalı gitarlarda bile çok can sıkıcı fabrikasyon hataları oluyor. Kağıt üstünde xiphos derim ama denemek lazım.


  • vexations  (10.07.11 01:58:31) 
deneyecem zaten almadan mutlaka. xiphos un bende floyd rose u orjinal degilmis ama guzelmis diye duydum , denge sorunu dedigin ne oluyor ? sapi mi cabuk kayiyor ?


  • inancsiz deve  (10.07.11 02:04:06) 
Gitarı ayakta çalarken öne veya sap tarafına düşüyor.


  • vexations  (10.07.11 03:11:40) 
kontrol ederim denerken


  • inancsiz deve  (10.07.11 03:38:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.