[]

Kapı Barı-Barfiks

Merhabalar Capua halkı,
P90x programına başlamak üzere olduğumdan acil kapı barı almam lazım.Amma lakin aklımda birkaç soru var sevgili duyuru sakinleri.

1-)İnternetten ufak bir araştırma yaptım.Acaba bu ürün ve bu tarzlardaki ürünleri internetten mi daha ucuza bulabilirim yoksa KADIKÖY'den mi daha ucuza bulabilirim?

www.hepsiburada.com

2-)Kapı ölçüleri ve yapısı uymak zorundaymış,neye göre belirleyeceğim uygunluğunu barın?

Şimdiden teşekkürler..

 
1) Ben sahibinden.com dan kullanılmamış şekilde 17 liraya almıştım.
2)o bar uzayıp kısalabilyor.

  • misery loves company  (09.07.11 19:14:19) 
evet istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun ama yine de çok uzun ve kısa boyları var, kadıköy değil de tahmin ediyorum sirkeciden en ucuza alırsın pazarlıkla.


  • miown  (09.07.11 19:21:04 ~ 19:21:16) 
1- internetten daha ucuz. 4-5 ay once ben de hepsiburadadan almıştım çok kullanışlı stres atmak için bire bir. odaya değil de evin antre gibi bir kısmına asın ki her vakit göz önünde olsun.
2- linkini verdiginiz urunun aciklamasında kapıya tutturulan kısım ebatları mevcut. karşılaştırarak alabilirsiniz.

  • emininsel  (09.07.11 19:23:40) 
Sirkeci'ye git gel sanırım aynı paraya denk gelir Kadıköy ile.Yarın Kadıköy'de piyasa araştırması yapayım ben.Olmadı Hepsiburada'dan sipariş veririm.

Not:Kapıyı da bi ölçeyim iyisi :)
  • free bird  (09.07.11 19:51:02) 
kadıköy çarşısına bak orada vardır kesin.


  • mr fusion  (09.07.11 20:41:28) 
carrefourdan aldım ben dunlop'un kapı barfiks ürünü. bizim kapılar standartın üzerinde bir genişlikte ve cok rahat uzadı o seviyeye. 35 liraya almıştım. daha ucuzu da vardı ancak hem markasından ötürü hem de kalitesinden ötürü dunlopu tercih ettim. sanırım ağırlık taşıma kapasitesine göre fiyatları değişiyor bunların.


  • inannas jofn  (09.07.11 20:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.