[]

1 saat sonra bir oyun konsolu alacağım xbox 360 mı ps3 mü?

hangisi arkadaşlar?




 
orjinal mi korsan mı?


  • tutki karnim acikti  (09.07.11 15:12:13) 
xbox 360 derim, hem joysticklerinin rahatlığına alıştınmı zaten ps3'ünkü cücük gibi gelir. Kinect falan da düşünürsen ileride daha başarılı ps3 move'dan.


  • neosphere  (09.07.11 15:15:59) 
PS3 al, xboxun orjinal oyunları TR de yok


  • Kreuzberg  (09.07.11 15:16:11) 
orjinal alacağım mediamarkt'tan. oyun fiyatları,grafikler ve kinect,move karşılaştırması açısından hangisi daha iyi?


  • portakal  (09.07.11 15:21:30 ~ 15:21:50) 
@Kreuzberg Arkadaşım hiç mediamarkt'a gittin mi? Ya da Electroworld'e ? TR'de yok derken sanırım elektronik mağazalarını yok sayıyorsun. Üstelik "orijinal" oyun dışında bazı "yöntemlerle" torrent sayesinde arşiv yapılabilir. Lütfen bilmeden etmeden konuşmayalım "sadece yazmış olmak için" !


  • neosphere  (09.07.11 15:21:54) 
xbox uygundur. internet sonsuzdur.


  • dokuzeylul  (09.07.11 15:31:51) 
@miown Bizim halkta bilip bilmeden konuşmak neden bu kadar moda ? Ben gerçekten anlamıyorum. "Deneyimlemeden" bir şeyi, sadece "denenmiş" olan ve "aşina" olunan ile yapılan çıkarımlar her zaman doğru olmuyor ne yazık ki!
Xbox Kinect Oyunları;
www.chip.com.tr
Xbox Kinect Star Wars;
www.youtube.com
Xbox Kinect çıkmış ve çıkacak oyunlar;
www.youtube.com

Not: Çocuklar ve kızlar ! için ideal Xbox Kinect Oyunu,
www.frmtr.com

Neymiş "öylesine" konuşmamak lazımmış.
  • neosphere  (09.07.11 16:58:58 ~ 16:59:47) 
xbox alırsan oyunları internetten indirip oynayabiliyorsun. ps3 oyunlarını orjinal almak durumdasın


  • cokta cokoprens  (09.07.11 17:12:23) 
@miown Duyuruyu "foruma" çevirmemek maksadıyla şahsım adına "son" açıklama;
Şimdi "bilip bilmeden konuşmak" ve "öylesine" konuşmamak lazım demenin ki sizin araştırmalarınızdan! sonra çıkmış oyunların olduğunu, yani elektronik mağazalarında ve bir kaç yerde daha xbox kinect görüp yorum yaptığınızı kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda "edepten" "saygısızlıktan" bahsetmek saçma. Eleştiriye kapalı olmamak lazım. Siz "kardeşim boşver move kinect falan, eğer kız veya çocuk değilsen o oyunları zaten oynamazsın, ps3 al" gibi bir yorumu ne kadar, sizin tabirinizle "saldırgan" yapabiliyorsanız, ben de öyle yapıyorum yorumumu. Üstelik eğer "doğru ve güncel" bilgi içeriyorsa yazılanlar öyle olma "hakkı" da vardır.

  • neosphere  (09.07.11 17:51:31) 
xbox 360


  • emininsel  (09.07.11 19:28:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.