[]

hp notebook alınır mı?

pcdepo.com
şu ürünün fiyatı özelliklerine göre çok iyi ama sözlükte herkes hp yi kötülemiş. hp pavillionlar falan bir aralar çok arıza çıkarıyordu ısınıyordu falan ama hala aynı mıdır durum? sonuçta bunlar yeni nesil acaba düzeltmişler midir? kısaca alayım mı?



 
hap pavilion artist edition'u 3 yıl kullandım, evet bacaklarımda hala yanık var, ekran menteşesi kırıldı, birçok kez tuşları silindi/aşındı vs. 2 hafta önce bunun bir üst modelini aldım www.sonysepetim.com
200 daha verebilirsen bunu al ben bunu aldım www.sonysepetim.com

HP ile karşılaştırmak bile istemiyorum, ısınma sorunu hiç yok! Performansta gayet yeterli bana...Bu arafa sonysepetim'i de ilk defa denemiştim çekinerek ama bir günde kargoya verdiler ve sorunsuz bir alışveriş gerçekleşti, kargo biraz sorunluydu gerçi (mgn kargo).

kısacası HP alma evet, sony al ya da başka önerilere bak ama hp alma!
  • cinematography  (08.07.11 21:24:41) 
elektronik isi sans isi ,soyle al,boyle yapma cok dogru degil bence.
hp nin kotu bi unu var ama.
acer icinde denir boyle seyler ben acer a sahiptm 5 sene canavar gibi goturdu,suanda hala calisiyo cengaver.benden kaynaklanan mentese sorunu oldu son senede o kadar.
simdi asus aldim,markaya ikincil bakiyodum.once ozellik sonra marka,tabii ki uluslarasi markalar disinda alma kesinlikle.hp,acer,sony,asus,dell,ibm etc gibi
  • serabetan  (08.07.11 21:37:24) 
Teknolojinin şans işi olduğuna katılsam da çevremde HP kullananların laptoplarının çok sorunlu olduklarını gördüm (kardeşimin i7 işlemcili HP'si dahil buna).
En sorunsunz markalar; ASUS,Sony,Dell.
Bu yüzden HP alırken iki kere düşün derim.
Not: Bende Acer var taş gibi çıktı.
  • neosphere  (08.07.11 22:01:52) 
iste bu noktada hp yi iyi arastir,cidden sikayetlerin cogu hpden.
herkes te ayni yorum :)acer = tas :)
acer i dusunebilirsin:)
  • serabetan  (08.07.11 22:11:01) 
hp kim alsa bıktırdı çevremde, kendim dahil.


  • repins  (08.07.11 22:22:12) 
markasız sadece özeliklerine bakarak söliyebilirimki bu fiyat gayet iyi.


  • uykulu_fb  (09.07.11 02:30:28) 
işletim sistemi yok o yüzden ucuz. al sana daha iyi özellikli, işletim sistemli Dell. tek çekim fiyatı 1186

www.teknosa.com
  • 507  (09.07.11 12:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.