[]

laptopta sorun (evet acer)

şimdi ben maalesef burdaki yazılanları gözardı ederek acer aspire 5520g almış bulundum. bataryayı tam doldurduktan sonra bitene kadar kullandım. pil bitti kapandı. ben dedim tam bitsin bi daha açtım meğer pil tam bitmiş. win açılırken bu bidaha kapandı. sonra gün yüzü göstermedi bu alet bana. bataryayı doldurup bidahaki açışımda mavi ekran verdi dump mamp bişeyler söyledi kapandı bi kaç defa. ben sistem dosyaları uf oldu diye ilk günden tekrar kurdum recoveryden ama yine aynı hatayı görüyorum arada kapanıyo mavi ekran falan veriyo. şimdi sorun yazılımsal ise servise göndermek istemiyorum ama yeni kurulan windowstada aynı hatayı görünce donanımdan oldğunu düşünmeye başladım bunu kesin olarak nasıl test edebilirim. donanımım sağlamsa bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. ben anlamam ama anlayan varsa *.dmp dosyalarını gönderebilirim.




 
Zaten laptopa son derece zarari dokunacak bi eylem yaptiktan sonra gelip acer e bok atmaniz pek akilli bir davranis olmadi bence. recoveryden sonra da ayni hatalari aldiginiza gore durum muhtemelen donanimsaldir. Benim basima gelse bir yerlerden ram bulup ramleri degistirerek denerdim. garanti kapsamindan cikartmadan yapabileceginiz maksimum donanimsal mudehale bu geldi aklima. Ki ram ler elektrik konusunda gayet hassas parcalardir. Etkilenmesi muhtemel yani.


  • theli  (27.04.08 23:58:17) 
öncelikle bu laptopa zararı dokunacak birşey değil, ben lg kullanıyorum, çok defa pili tam bitirdim açmayı denedim vs. bişey olmadı.

iknicisi, acer almayın diye yırtınıyoruz burda, ama olan olmuş, servise götürmeden önce bilmen gereken çok uzun sürdüğüdür, eğer acil lazımsa şimdiden götürün servise. ancak ben acer bilgisayarımı servise verdikten sonra 2 kere daha götürdüm, hatta birkeresinde olmayan arızalar çıkmış hemen her parçasını değitirmişlerdi, demem o ki eğer 3-5 kuruşluk bir olaysa servise götürmeyin, yazıcıoğlu ya da benzer itamir yapan yerleri deneyin.

yok götürcem derseniz, ciddi ciddi yalvarmak gerek, ben öylesine bıraktığımda 1 ay sürmüştü geri almak.

neyse, geçmiş olsun ama o laptoptan daha hayır gelmez, benden söylemesi.
  • alchemistt  (28.04.08 00:06:15) 
o kadar buyutulecek bir sey yok. aldirmayin siz o laptoptan bir daha hayir gelmez laflarina. ha, acer almak gercekten bunca bagirmaya ragmen yanlis tercih olmus.

yaptiginiz seyle alakasi oldugunu da sanmam. benzer durum benim asusda da cok sefer basima geldi, herhangi bir sorun cikartmadi. muhtemelen baska bir sorunu vardir.

servise goturun, 1 ay icinde en gec alirsiniz geriye. yapilmazsa tekrar verin, yine yapilmazsa yine verin. nasil olsa ayni sorundan 4. gidisinde sifiriyla degistirmek zorundalar.
  • entrapmen  (28.04.08 00:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.