[]

t-shirt baskı çıkarmaca

t shirtle olan baskılar var ya onu nasıl cıkarırız duzgun bi şekilde var mıdır yolu? 1-2 tanesinde baskılar soyuldu gibi oldu tam da cıkmadılar cirkin bir goruntu oldu tam nasıl temizlerim bunları fikri olan?




 
benimkisini uyuyamadığım bir gece tırnaklayarak sökmüştüm. uzun sürdü biraz ama hiç belli olmuyor bittikten sonra.


  • cagdassalur  (08.07.11 17:58:46) 
ben de basıyorum kendim. biraz da aldığınız baskının kalitesiyle alakalı sanırım. ben nasıl yaptığımı anlatayım; baskının üzerine a4 kağıdı koyuyorum onun üzerine ütüyü basıp 1-2 dakika tutuyorum, çok güzel bi şekilde çıkıyor baskı. defalarca yıkamama rağmen hiçbir solukluk ve aşınma olmadı, aynı ilk günkü gibi duruyor. sizin dediğiniz yarım yamalak baskı nasıl çıkar bilmiyorum ama bundan sonra benim dediğim gibi yaparsanız sonuçlar iyi olur.

edit: ben siz baskı yaptınız da çıkartamadınız sandım, pardon. olsun silmeyeyim kalsın, belki birine lazım olur.
  • raycharles  (08.07.11 18:02:27 ~ 18:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.