[]

iTunes'a albüm yükleyemiyorum, yardım eder misiniz?

Arkadaşlar benim iPod Nano 4. nesil 8 GB var. Eskiden gayet normal ve sorunsuz bir şekilde, satın almış olduğum müzik cd'lerini bilgisayara takıp önce iTunes Library'e yükleyip oradan da iPod'uma atıyordum. Fakat 2 hafta önce telefonumu değiştirdim ve iPhone 4 aldım, bilgisayara bağlar bağlamaz da iTunes'un sürümünü yenilememi istedi, ben de yeniledim ve en son sürümünü yükledim.

Bugün ise yeni bir müzik CD'si satın aldım, ama bir türlü iTunes'a yükleyemiyorum yahu, çıldıracağım. Sırasıyla iTunes'da şu işlemleri yapıyorum:

File ----> Add folder to library ----> klasörü seçip onaylıyorum

Bu işlemleri yapıyorum ama hiçbir şey olmuyor, eklemiyor albümü librarye... Ben mi yanlış yapıyorum, kafam durdu valla. Nolur, hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatır mısınız?

Teşekkürler...

 
iTunes da sol tarafta cd görünmüyor mu oradan kaydetseniz?


  • bir ileti paylastim  (08.07.11 16:09:21) 
Ne yazık ki yapamıyorum. 1 aydır laptopumun dvd sürücüsü bozuk. Ablamın laptopuna cd'yi taktım, oradan da flash ile kendi bilgisayarıma getirdim...


  • marcelle  (08.07.11 16:20:02) 
klasörü direk pencere içerisine sürüklemeyi denediğinizde uyarı çıkıyor mu?


  • puro  (08.07.11 16:23:13) 
@puro nun dediği gibi de olmuyorsa ki olması lazım ablanızın bilgisayarına kaydederken mp3 formatında kayıt edip atmayı deneyebilirsiniz.


  • bir ileti paylastim  (08.07.11 16:26:43) 
diğer bilgisayara atarken mp3ê ripleyerek atın doğrudan dosya taşırsanız hıyar itunes görmez onu. taşı bırak da fayda etmez itunes'de


  • manfool  (08.07.11 16:56:58) 
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. manfool'un dediği şekilde çözüldü sorun...


  • marcelle  (08.07.11 17:22:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.