[]

Bir anda ortaya çıkan, kendi kendine geçen hastalık

dün akşama doğru ateşimin çıktığını hissettim neyse yattım. sabaha karşı 4 gibi çok kötü bi şekilde uyandım ateşime baktım 38buçuktu. hava hayvan gibi sıcak olmasına rağmen üşüyodum o yüzden battaniye aldım tekrar yattım ilaç falan almadan. gece sık sık kalktım ateşle cidden bayılıcak gibiydim bi ara. öğlen 12 gibi uyandım ateşten eser yoktu sadece aşırı halsizlik öküz gibi yorgunluk vardı. ne bu şimdi böyle saçma hastalık yaşamadım ben hayatımda




 
gıda zehirlenmesi. hafif geçmiş.


  • ben smyrna  (08.07.11 13:39:11) 
baktım internetten bütün belirtilerim besin zehirlenmesi hakkaten. hangi doktora gidilir, dahiliye mi?


  • ack3000  (08.07.11 14:15:09) 
genelde acile gidilir, serum takılır falan. ama gıda zehirlenmelerinde mide bulantısı kusma ya da ishal de olmalı.. sizde var mı bunlar?


  • omonia  (08.07.11 14:21:47) 
Bağışıklık sisteminiz çok güçlüymüş.


  • lebanon  (08.07.11 14:49:20) 
daha kusmadım ama bulantı var psikolojik de olabilir tabi


  • ack3000  (08.07.11 15:04:03) 
hayır sadece hafif bir zehirlenme geçirmişsiniz. doktora bile gerek yok. geçmiş zaten. serum falan gereksiz ayrıca hafif bulantı bunun kanıtı. bu saatten sonra artmaz. biraz bayat bir şey yemişsiniz. çok şiddetli bozuk değilmiş, farketmemişsiniz. süt vs de olabilir. gaitaya bakın. rengi falan normal veya normale yakın ise sorun yok. ama 1-2 gün ağır yemeyin. yediğinize dikkat edin. ayrıca yediğiniz şeyin bozuk olması değil pis olması da buna neden olmuş olabilir. yediklerinizi bi düşünün.


  • ben smyrna  (08.07.11 15:51:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.