Giriş
(5)

facebook chat

kalinka
ya facebook chat kısmında bi yenilik var sanırım komple bi şekil değişikliği olmuş yine. ama yenisinde şöyle bi problem var benim sık sık iletişimde olduğum insanları gösteriyor sadece 60 kişi online olmasına rağmen ben sadece sürekli konuştuğum 5-10 kişiyi görüyorum yan tarafta yarısı da offline za
ya facebook chat kısmında bi yenilik var sanırım komple bi şekil değişikliği olmuş yine. ama yenisinde şöyle bi problem var benim sık sık iletişimde olduğum insanları gösteriyor sadece 60 kişi online olmasına rağmen ben sadece sürekli konuştuğum 5-10 kişiyi görüyorum yan tarafta yarısı da offline zaten. herkesin böyle mi onu da bilemiyorum ki eğer böleyse bunu düzeltmenin online olan herkesi görmenin bi yolu yokmudur acep?
0
kalinka
(08.07.11)
nasıl yaptın bize de öğret. bizimkisi hala aynı.
0
fayntenks
(08.07.11)
kendi kendine oldu.
0
🌸kalinka
(08.07.11)
ahanda şimdi benimde öyle olacak gibi eğer kabul edersem :S ama kalinka nın bu durumunu göze alarak resmen korkudan olmuyorum :S
0
pispisim
(08.07.11)
buldum, sohbet panosunu gizle yapınca online olanları solda görüyosun
0
nedensizce
(08.07.11)
hide sidebar.
0
fayntenks
(08.07.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.