[]

Doğalgaz sobası seçimi

hangi markayı önerirsiniz en iyi ısıtan ve dayanıklı bir marka arıyrum

as royal delonghi, demirdöküm, berussa, vaillant, hoşseven....vs.


 
demirdöküm. senelerce kullandık en sonunda iflas etti tamirci çok para isteyince aynısının 2.elini bulduk. evde 2 soba var biri bacalı biri hermatik, ikiside demirdökümdü. önce hermatik bozuldu bulamadık demirdöküm( 10 yıl sonra bozuldu) gittik süsler aldık bin pişman oldum aldığıma rüzgarlı havada yanmaz, gazı içeri verir vs. demir dökümde bu olay yoktu 10 sene boyunca.... neyse bacalı olanda bozuldu aradım taradım aynısının 2.elini aldım. tüketimi de az geçen kış en yüksek gelen fatura 70 lira( 2 oda 1 salon 85 metrekare ev)


  • mr fusion  (07.07.11 22:53:10) 
bizde "raks" marka vardı, süs niyetine kullandık dı. bu marka hala varsa, uzak dur bence.


  • daglien  (08.07.11 03:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.