[]

gözalti kaldirildi yakalama istendi ne yahu

ya bir gazetede yazsin sunu ya, tamam aziz yildirimin gözalti süresi bitti gözalti karari kaldirildi, yakalama emri cikartildi. eee ee sonrasi ne iste, yani yakalanip hapise mi atildi, emniyette mi nerde.

yemin ediyorum nefret ettim su internetteki bilgi kirliliginden.


 
e hastanede anjiyo oldu?


  • african rain  (07.07.11 09:15:39) 
e sonra iste ne olacak yani sonra ne olacak halen hastanede anjiyo oldu diyonuz yav.


  • keseci  (07.07.11 09:18:20) 
nerde diye sormuşsun onu cevapladım. sorgusu tamamlandıktan sonra hapsi boylayacak, şeklinde bir öngörü var.


  • african rain  (07.07.11 09:20:51 ~ 09:22:36) 
O karar çıkmasa idi Aziz yıldırım elini kolonu sallaya sallaya yurtdışına çıkabilirdi. Dün akşam konu hakkında bir avukat arkadaşım bu yorumu yaptı. Bürokrasi işte ...


  • najiii  (07.07.11 09:21:45) 
yakalama ve gözaltı kararları kişinin özgürlüğünün kısmen ve fiilen engellenmesi amacı ile yapılır. ortada bir durum olmasa bile kişiye aynı suçtan olmamak suretiyle defalarca gözaltı kararı çıkarılabilir. bu süreç maksimum 4 gündür ve 4 gün sonunda hakim karşısına çıkan kişinin gözaltı süresi maksimum 7 güne kadar çıkarılabilir.

ama biliyorsunuz türkiyede gözaltı süresi 7 gün olsa da tutukluk süresi 10 yıla kadar çıkabiliyor.

lanet olsun cmk'sına tmk'sına 301. maddesine deyip uzaklaşıyorum buradan.
  • koskoca devletin adi osmanli len  (07.07.11 09:35:18) 
gözaltı süresi olan 4 günü doldurmuş aziz yıldırım yani salıverilmesi gerekir. ama tekrar sorguya alabilmek için (hastaneden çıkınca) yakalanma emri çıkartılmış.


  • onexey  (07.07.11 10:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.