[]

dns degil proxy kullanmak istiyorum. ordaki yere ne yazayim

acaip bir soru ama eminim siz anladiniz.

hani dns yerinde 8888 sonra 8844 yaziyor ya, program bana diyorki dns kullanmak istiyorsan buraya tick at, proxy istiyorsan buyur burdan devam et diyor. orda bosluk var rakamlar gelecek sanirim. iste oraya ne yazmak lazim.


 
proxy ayarlarını browser üzerinden yapabilirsin.


  • xenophobe  (07.07.11 02:03:17) 
ben modemden yapmaliyim ama sanirsam, ya da modemden nasil yapilir onu söylesen sana zaahme, ne yazayim oraya.


  • keseci  (07.07.11 02:05:25) 
bi ihtimal explorer da internet options/connections/lan settings/advanced. bundan sonrasi artik nasi bir proxy kullanacaksan ona gore.


  • oharro  (07.07.11 02:40:23) 
proxy numarası olarak mı ne yazacağını soruyorsun?

proxy listler var net üzerinde, onlara bakman lazım.burdan kimse pek proxy veremez, çünkü proxyler dns'ler gibi uzun ömürlü değil kısa ömürlüdür.
  • corrado  (07.07.11 03:25:59) 
ff için fln eklentisi olması lazım bunun.


  • bryan fury  (07.07.11 04:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.