[]

Vodafon vs Turkcel (başka vs bu)

Ya durduk yere aklıma takıldı şu mevzu. Vodafon koca şirket. Rakamlara bakarsak isterse Türkseli katlar. Ama taktik icabı mı uğraşmıyor da böyle kenarda oynuyor?




 
Vodafone kimin altyapısını aldı hatırlıyor musun? Telsim. Şimdi adamların yatırım planları var, gelecek için planları var, agresif daldıkları kısımlar var. bunlar bir süreç tabi ama böyle yatırıma ve iyi iş planlarına devam ederlerse rakiplerini silmeleri bile olası. rakipleri de boş durmuyor tabi unutmamak lazım. bireyselleri kaybediyorlar ama kurumsallarda hala itibar kaygısı mevcut. turkcell hat kullanmayan şirketlere ikinci sınıf gibi bakıyor insanlar. 532 li numara olayı gibi.


  • ozdek  (06.07.11 09:56:30) 
turkcell case study tadında bir pazarlama politikası izliyor, hala vodafone ve avea 2. sınıf hat olarak algılanıyor insanlar arasında..
vodafone global buraya milyarca dolar yatırım yaptı ama bu imajı silemedi, en sonunda fiyat kırmaya girdi, orada da avea ile rekabet imkansız..
kısaca vodafone türkiye'den bi bok olmaz..
  • erostrada  (06.07.11 10:22:14) 
vodafone tr kurumsal olarak super yardırıyor. cok surmez tcell i katlar o alanda. ama bireyselde belli olmaz. hanı su an kullandıgım paket için tcell e 2.5x fln para odemem gerekiyor. oyle de bişi var.


  • bryan fury  (06.07.11 12:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.