[]

diş beyazlatma

araştırdım biraz bir iki yöntem var. lazerle olan birden fazla yapılıyormuş, diş taşı taşı alınanda mı ne onda da 2'den fazla zararlıymış.

bende hangi yöntem kullanılır bilmiyorum. alt dişlerin hafif çarpıklığından dolayı kör noktalar var. sigara ve çaydan kahverengimsi lekeler oluşmaya başladı. sadece o kahverengiler gitsin, normal beyazlığı kafi. hangi yöntem gerekir.

şimdi sigarayı bıraktım sayılır ama malum türklerin kahvaltıda çay tutkusu yüzünden bunu bırakmam mümkün değil. bu ileride sorun olur mu?

bir de ücretler çok değişken. bunun bir standardı yok mu? nedir bu işin ederi?

 
normal-dogal rengine donsün diosan diş tasi temizlgi yaptir o da 50 ila 100 lira arasi.


  • all girls dream  (06.07.11 02:54:40) 
o zaman leke temizliği yaptıracaksın. özel bir fırçası var. ucuna mentollü bir madde sürüyor ve o dönen fırçayla lekeleri temizliyor. bunu yapmadan önce diştaşı varsa onu da ayrı bi şeyle temizliyor. pahalı bir yöntem değil bu. çok lüks bir diş kliniğine gitmene gerek yok ayrıca. basit bir işlem.


  • daysleeper  (06.07.11 02:55:37) 
bit.ly bunu kullanın ben kullandım hakkaten işe yarıyor. migroslarda var


  • buffy de vampir sayilir  (06.07.11 03:13:07) 
colgate white sensation kullan. bir hafta günde 2 dea kullan. mavi bi macun. bimde dia'da var. 7 lira.


  • nezareten taharet  (06.07.11 04:56:11) 
genel bir sarılık değil de lokal lekelerse...

www.medikalal.com işte budur!! kesin hızlı temiz çözüm birebir.
  • kediebesi  (06.07.11 09:52:38 ~ 10:20:13) 
bi ton şey yazan olur. dedikleri herşeyide denedim. tüm kalbimle söyleyebilirim ki sadece mirawhite işe yarıyor. eğer bir eczaneden bulabilirsen 35-45 lira fiyatı var. ama dişi mikip atıyormuş. eğer çok sağlıklı değilse deneme. ama güveniyorsan kesin çözüm. bembeyaz yapıyor. 7 gün günde 7 dakika. ayrıca antibakteriyel yapısı var.2 kişi kullanılabiliyor. içinden 2 kişilik malzeme çıkıyor. garanti veriyorum.


  • hepgel  (06.07.11 18:40:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.