[]

Erken Vize Randevusu Almak (Fransa Büyükelçiliği)

Arkadaşlar,

Ben bir dingillik edip vize randevusu için IKS adlı Fransa vizesi ilgilenicisi firmayı yeni aradım ve randevuyu en erken 9 Ağustos'a verebileceklerini söylediler. Benim uçak biletim de 9 Ağustos'ta.

Sorum şu: Benim bir şekilde bu randevuyu daha erken tarihe almama imkan var mı? Bu işleri yapan aracı firmalar filan vardır, yani araya kaynak yapmanın bi yolu vardır, ne biliym... Yoksa bilet yandı mı diyorsunuz?

Teşekkürler.

 
bir çok seyahat acentası , ücreti karşılığında vize alıyor , sanırım yarın ilk iş onlardan birini google dan bulup , evraklarınızı teslim etmek olmalıdır.


  • expansion pack  (06.07.11 00:04:48) 
Yani bu acentalar aradan torpille sıyrılıyor mu diyorsunuz? Yalnız ben acentayı başka hiçbir amaçla kullanmayacağım. Yalnızca bu vize randevusunu halletme işini yapıyor mu bu firmalar?


  • boshi  (06.07.11 00:20:01) 
Astarı yüzünden pahalıya gelebilitesi var acenta olayının.


  • roket adam  (06.07.11 01:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.