[]

çapa diş randevusu

dün çapadan diş randevusu almaya çalıştık.internetten olmuyormuş , telefonla telesekreterden aldık.randevu bilgisi olarak sadece gününü söyledi , saatini söylemedi.herkese böylemi oluyor? şimdi napıcaz biz sabahtan gidip bekliycekmiyiz?




 
gittiğiniz zaman aldığınız randevuya göre kaydınızı yaptırırsınız ve bekleyen kişilere göre sıraya geçersiniz.önce giden yer kapar mantığı yani.


  • corrado  (05.07.11 21:01:36) 
evet, sadece gün veriliyor telefonda. işini ne kadar erken halletmek istiyorsan o kadar erken gitmen lazım hastaneye. randevunun mantığını tam çözemedim ben. bir gün içinde belli sayıdan fazla hasta kabul etmemek falan sanırım sadece. önce telefonla randevunu alıyorsun. sonra gidip sıraya giriyorsun ve kayıt sıra numarası alıyorsun. kayıt sıra numarasını takip edip kaydını yaptırıyorsun ve sonra oral diagnoz kısmında sıranı bekliyorsun.
yalnız çok fena ileri tarihlere atıyorlar. anneme protez için 10 ay sonrasına randevu vermişlerdi mesela. saatlerce binada dönüp dolaştık, sıra bekledik boşuna. 10 ayı duyunca döndük gittik okmeydanına. umarım senin işin çabuk hallolur.

  • daysleeper  (05.07.11 21:14:52) 
yalniz capada da dolgu vs gibi seyler icin 6 ay sonraya randevu veriliyor. o tarz bisiyse hic bulasmayin. protez vs bisi yapilacaksa o zaman biraz daha normal bi zaman araliginda hazirliyolar.


  • euteamo  (05.07.11 21:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.