[]

windows live messenger (internete bağlı görünmemek)

wlinstaller ı çalıştırmaya çalıştığımda internete bağlı değilsiniz diyor. yeniden dene ya da iptal. kuramıyorum yani. 3.1 ve 7.5 yükleyip update etmeye de çalıştım, türkçe ya da ingilizce versiyon wlistaller.exe lerini de kurmayı denedim.
bağlıyım aslında tabi :)
diğer her şey çalışıyor, ilk formatımı kendim attıktan sonra oldu.
başka bir çok başlık var ama onlarda bulamadım böyle bir şeyin cevabını, sanırım bilgisayar cahilliğimden kaynaklanıyor :)


bilgisayar adımı, live id ile ilişkilendir gibi bişi çıkmıştı formattan sonra, orda mı bişi yaptım acaba, kıllandığım tek nokta bu.
hürmetler :)

 
son 1 haftada 4 sefer (evet, tamamen aptallığımdan) format attım ve bunun 3 seferinde yemesen mesıncır kurdum. buradan bulmuştum ben de çözümünü. şu civarda olsa gerek;

www.eksiduyuru.com

söylediğin çözüme bakarsak, windows installer 3.1 tek başına yeterli değil, update agent'ı da kurmak gerekiyo'. eksiğin update agent olabilir. belki.

ayrıca ben de haftanın ilk formatında indirmiş olduğum wlinstaller.exe dosyasını kaydetmiştim yüklemek gereken diğer ikisiyle birlikte. ancak ilkinde yükleyebilmiş olmama karşın, son seferde (yani 1 hafta aradan sonra) her şeyi aynı şekilde yapmış olmama karşın wlinstaller.exe'yi kabul etmedi. ben de tekrar indirdim ve denedim, bu sefer oldu. çok bi' fikrim yok, bu esnada bi' update olmuştur da bi' önceki geçersiz mi kılınmıştır nedir bilemiyorum ve şu an tamamen en müstesna yerlerimden sallıyorum bu son cümlemi de. evet.
  • supercalifragilisticexpialidocious  (26.04.08 14:40:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.