[]

Ankara Esenboğa - Mahatma Gandi Caddesi Arası....

Selamlar,

Esenboğa havalimanından mahatma gandi caddesine nasıl ulaşabilirim ve süre ne kadar olur? ankaranın otobüs hattına baktım ama bulamadım.


Teşekkürler

 
esenboga'dan ego ile kizilay'a gelinir.

bulvarin karsisina gecilip 112 ya da 114 numarali GOP otobusune binilir. Gandi'nin hangi ucuna gitmek isteniyorsa oraya yakin inilir.

Esenboga-Kizilay 45-90 dk
Kizilay-Gandi 15-25 dk.
  • helenart  (05.07.11 16:50:51) 
egonun web sayfası işe yaramaz.
çok detaylı ama hiç bir modülü kullanamadım.
yine de öncelikle şuraya gidin: web.ego.gov.tr
ve hat numarası olarak 442 yazın. bu aşti-kızılay-esenboğa arası çalışan otobüs hattı. saatleri ve ulaşım süresine oradan bakabilirsiniz.

mahatma gandhiye direkt ulaşım yoktur. önce alandan kızılay'a gelirsiniz. kızılay'da (büyük ihtimalle otobüsten indiğiniz yerin karşısına denk gelecek) gvenpark'ın önünden mahatma gandhiye giden otobüsleri bulabilirsiniz.(sanırım gaziosmanpaşa, çankaya yönü otobüsleri gider) ya da oradan taksiyle gidebilirsiniz, 20 lirayı geçeceğini sanmam.
  • balik kraker  (05.07.11 17:02:13) 
ben egonun sayfasında dolanırken cevap gelmiş bile :P


  • balik kraker  (05.07.11 17:02:48) 
otobüsle ankara turu atmak istemiyorsanız daha pratik bir gidiş metodu da mevcut. 442 esenboğa-aşti otobüsüne binin, aydınlıkevler'de inin. oradan 114-415 numaralı kırkkonaklar-gop-hasköy halk otobüsleri geçiyor, sık geçen bir hattır. böylece akköprü ve eskişehir yolu trafiğine yakalanmazsınız.


  • knux  (05.07.11 17:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.