[]

telekomun arayıp kampanya önermesi

yarım saat evvel müşteri hizmetlerinden aradılar. 2 ve daha uzun süre interneti kullanıyormuşsunuz bidi bidi bidi.. şöyle bir kampanyamız olacak size. telefon+kullanmış olduğunuz internet paketi değişmeden 8 ay boyunca 26 lira, 8 aydan sonra yine aynı fiyata devam ediceksiniz dendi.

şu telekoma güvenim hiç kalmadı ya da bana öyle geliyor. her söylediklerinin altında bir şeyler aramaya başladım.

güvenilir mi acaba?

 
taahüt isterler muhtemelen, 2 sene bizi bırakmayın gibisinden onu sor


  • bonjurkes  (05.07.11 12:14:10) 
evet 2 yıl taahhüt istenir karşılığında. bu süreçte başka bir net sağlayıcıya geçmek isterseniz, kalan taahhüt ayı x mevcut fiyatı peşin vermek zorunda kalırsınız.


  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (05.07.11 12:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.